Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi birşey diyeceğim de bu kadar sığ mı bu seri sizin için gerçekten! Sadece VS mi olay sizce yani bu mudur 1100 küsür bölümdür tek ilgi noktanız olan şey...
Dövüşlerden ümit keseli çok oldu da geri kalanında bir iş olmayınca atışmalar bunun üzerinden yürüyor sadece. Mesela Vegapunkın salaklıkları, dragonun lüzumsuz kalması ve Odanın hiçbir şey açıklamayıp 2-3 bölümde halledilebilecek açıklamaları dövüşlerle bölük pörçük yapıp 20-30 bölümde -o da yarım yamalak- açıklamasını bunaltıcı buluyor artık insanlar. Forum alışkanlığı olmasa üzerine konuşacak bir şey de yok ama vakit geçirmek için dövüşlere laf atmalara falan giriyor insanlar. 500 yıl ileride dediği adada vegapunk denen adam kizarudan kağnı hızıyla giden, bulut çıkarıp üstünde yüzen aletle kaçmaya çalışıyordu. Sanji araya girmese ölüyorlardı zaten. Ne yapalım şimdi neyini konuşalım bunun?
He diyorsan ki bu gorosei veya ejder denen şerefsizler üzerinden, sistemin berbatlığı üzerinden konuşun, onu da çok yaptık zaten.
 
Son düzenleme:
Dünya batsın suya aslan vegapunk , seride kıta yok zaten alayı ada . ne farkedecek . Bulutlara taşınırlar.
 
Eğer dünyadaki su bölümleri değişir de adalar sular altında kalıp, su altındaki yerler de ada olursa "One Piece: Shippuuden" serisine ön hazırlık olmuş olur.
Luffy gibi her yeri gezmek, her maceraya atılmak isteyen biri finalde ölmezse tertemiz yeni bir hayali daha olur. 🙂

Özetle, Oda öyle bir seri kurgulamış ki, finalde bile şimdikine benzer yepyeni bir seriye zemin hazırlayabilir.
 
Abi birşey diyeceğim de bu kadar sığ mı bu seri sizin için gerçekten! Sadece VS mi olay sizce yani bu mudur 1100 küsür bölümdür tek ilgi noktanız olan şey...
Tabiki hayır sadece vs olur mu seride ilgimi çeken şeylerin listesi:
1-)Karasakal meyve uyanışı
2-)Karasakal'ın güç olarak geleceĝi son nokta
3-)Aokiji nasıl ölecek
4-)Burgess ölmeli
5-)Karasakal hakisini gelistirebilecek mi
6-)Karasakalın ırkı nedir
7-)Karasakal nasıl ölecek
 
Ne zaman One Piece sonu konuşulsa aklıma hep, şu ölmek üzere olan ve serinin sonunu merak eden çocuğa son söylendiği zaman ki tepkisi geliyor. Biliyordum demiş. Ne biliyordu acaba ? Boyna yeni bir şeyler çılıyor. Yoksa yalan haber miydi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık