Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir "dünya pişiriliyordu" ifşası değil.


Şaka maka Shanks Barto peşlemedi. Luffy'i görmek isteyen tayfasına Luffy'nin adamlarından birinin kendi bölgesinde bayraklarını yakıp Luffy'ninki ile değiştirdiğini, bu durumdan sonra onunla görüşmenin onu kötü göstereceğini(o tarzda bir şeyler) söyledi. Hadi Barto avlamaya gidelim vs değildi mevzu.
Yanlış mı hatırlıyorum diye baktım. Hayır öyle bir şey olmamış. Luffy ile burada görüşmeyi düşünmüyorum diyor sadece. Barto peşinde koşması ise bayrağımızı yaktı. Bunu onun yanına bırakırsak üstümüze düşeni yapmamış oluruz demiş sadece.

Yani Shanks büyük kolpacı. 2 yonko düşüyor evrende kaos var ama hala Barto gibi adamın peşinde. Bekliyor bir şey yapmadan daha fazla One Piece ne kadar yaklaşabilirim diye. Barto sırf meşgale.
 
vay arkadaş nuh hikayesi çıktı seri. son bölüme balık adam adasına toplanırlar muhtemel. nakamaları nuhun gemisine toplayıp kurtarır artık. insanlığın devamı içinde sanjiyle nami çiftleşip çoğalır. shyarly nin öngörüye bak sen.
One piece te gemiymiş meğerse, roger erken geldik derken dünyanın suya batacağı zamanı kastederek hazine olan gemi işe yaramaz şuan gibisinden demiştir vs.
Makul olabilir böyle :)
 
Aylarca bekletip gerilim yaratıp sonunda basit bir konuşma çıkmasın artık. Bu adam serinin 20 yıldır beklenen sırlarının tamamını en son bölümde mi açıklayacak.



Ayrıca, Sanji yine yeşil sarıklı kılıç tarikatçılarını kudurtuyor bakıyorum :a:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık