Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi dünya sular altında kalacaksa ne kadar yükselecek sular Wanonun duvarlarını aşacak mı ? Benim tahminim aşmaz gibi.
Kimler hayatta kalabilir diye ufak bi liste çıkardım.

1. K.ejderler
2. Gökyüzü adasındakiler
3. Balıkadam adasındakiler
4. Muhtemelen Zoudakiler ve Wanodakiler
5. Water7 i adaydı onu gemi yaptılarsa belki oradakiler (onun için plan hazırlamışlardı)
6. Uçan kaçan kimse artık
 
vegapunk: dünya hükumeti şeytani bir yapı. kutsal ejderler kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen kibirli varlıklar. sizi kandıran ve gizliden gizliye dünyayı yöneten başka biri var. yalan tarih yazıyorlar vs vs.
op evreninde yaşayan sıradan insanlar: hayır olamaz! dahi vegapunk bizleri kandırmayacağına göre yüzlerce yıl boyunca kandırıldık mı yani? yok mu bu şeytani düzeni yıkıp insanları kurtaracak biri???
vegapunk: olmaz mı? wg'nin ismini tarihten silmek istediği nika adında bir yiğit var. dünyayı ve mevcut düzeni suların altına batırıp insanları özgürleştirecek...
op evreninde yaşayan sıradan insanlar: yani tamam birtakım kötü hadiseler yaşanmış olabilir geçmişte ama kurulu da bir düzenimiz var şimdi yeğenim. bir de nika'nın dünyayı daha iyi bir yere götüreceği ne malum? allah bu günlerimizi aratmasın, biz razıyız bu hükumetten. hem ayrıca bu nika dış güçlerin ajanı olmasın sakın?
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık