Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben aktarımın su altında olduğunu düşünmüyorum oda ne kadar fütüristik bir evren ve tema kullansa da fizik kurallarını gözetliyor. Şu altında radyo sinyallerini kablosuz aktarmak bilinen teknoloji ile mümkün değil. Radyo dalgalarını sese dönüştürüp bir alıcı ile tekrar radyo sinyali olarak yaymak gerekir ki bu da imha edilecek hala bir kara aracı olduğunu gösterir. Bu yüzden denize dalan yengeç benzetmesi ya çok anlamsız ya da başka bir anlamda kullanıldı.
 
Gelen ipuçlarına bakarsak bölümde Sanji vs Nusjuro var.

Nusjuro, Sanji'ye saldırmış ama hasar verememiş. Sanji sağlam bir tekme atmış.

Vegapunk, yayın Den Den Mushi'sini denizin dibine saklamış. Geçen haftaki gulug gulug gelen sesler denizin dibinden gelen seslermiş. Gorosei bunu öğrenince Vegapunk'un kendilerini mat ettiğini anlamışlar.

Bunun dışında kalan sahnelerde Satürn bizim ekibi öldürmeye ve Sunny'yi parçalamaya çalışır Jinbe ve Zoro gelir ve topluca Satürn'le savaşırlar.

Bölümün sonunda kalan bir dakika dolmuştur ve Vegapunk'un mesajı yayınlanmaya başlar.

Haftaya ara!
 
Sanjinin dayanıklılığını en iyi güncel gözüken rakipten anlamış olacağız.Bu adam son nesil pasifistaları çatır çatır kesti.Zoro da birçok bacağını mızrak gibi kullanan rakip karşısında hızını göstermiş olacak.Kılıçları zehirine bakalım ne kadar dayanacak.Mars a da Jinbeli ve diğerleri ortaklaşa saldıracak gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık