Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113: Çıkmaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Orta

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 28.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Sanji gibi ekibin güçlülerinden birini paralyze eden Satürn’ün nami Usop ve chopper on kafasını patlatabilmesi gerekli ama yazar yapamaz. Keşke two piece de böyle birşey olsaydı ortalık kan gölü olmuştu.

Aleti parçalayıp ufacık salyangoza ilişmeyen koca yürekli Gorosei



Kahrolsun devrimciler :oleyo2:
Bu adam başka diye insanlar boşuna demiyor. Zaten saçından sakalından, diğerleri gibi şeytani olmayan yüzünden belli adam gibi adam olduğu.
 
Bu yayın vegapunk'ın ölünce devreye gireceği bir yayın. 30-40 sayı önce Shaka (vega 1) dragon'a yakında öleceğini söylemişti. Dragon'a bunu söylemesi öleceği için değil yayını başlatacağını haber vermek içindi belki de. Çünkü bu yayından sonra halkların ayaklanacağını biliyoruz (Yani 5 ihtiyar korktuğuna göre?). Dragon dünya hükümetini devirmek için hep ilk önce halkı arkasına almaya çalıştı. Dünya hükümetine direk bir saldırı yapması hem organizasyonun yok olmasına yol açacaktı hem de uluslar devrimcileri terörist görmeye devam edecekti. Sonuçta Dragon iyi bir adam olarak değil "Dünyanın en büyük suçlusu - teröristi" olarak biliniyor. Vegapunk'ın kısacık bir yayınına bile insanların nasıl tepki verdikierine bir bakın. Adamı çok seviyor ve sayıyorlar. Böyle bir adamın söyleceği şeyler Dragon'un insanların bilincindeki o "kötü adam- terörist" algısını yıkabilir ve gerçek bir devrim başlatabilir.

Ayrıca Dragon kendini egghead de gösterirse hükümet vegapunk'ın ölümünün sorumlusunu dragon olarak gösterebilir. Dragon'un gelmesini ne kadar istesem de gelmemesi kendi emelleri için mantıklı olan gibi görünüyor.
 
Mary Geoise neden bu kadar yüksekte anlaşılacak galiba. Muhtemelen dünya sular altında kalsa da orası istisna falandır.
 

161. bölümden bu sayfa. Bunu yabancı bir forumda gördüm. Adamların aklına nasıl geldiyse. Aqua Laguna her seferinde şiddetlenmesi aklıma gelmişti ama bu detay gram aklıma gelmemişti. Yani Oda bu olayı serinin başından düşünmüş. Vivi'nin dediklerinden ve Aqua Laguna olaylarından anlıyoruz ki deniz son yıllarda zaten değişim geçiriyor.

Benim merak ettiğim bu olay yapay mı yoksa doğa olayı mı? Ama Lulusia yapılan saldırıdan sonra denizin yükselmesi bunu yapay bir olay gibi gösteriyor. O delikten herkesin aklına da Enies Lobby deki delik, sürekli güneşli olması ve etrafındaki tuhaf akıntı gelmiştir. Bunlarında bu olayla bir bağlantısı olabilir.

Denizler yükselince Redline'ın sadece ayakta kalacağı da muamma. Bence bu olay ülkelerde ciddi ayaklanmalara neden olacak. Tek sağlam toprakların Redline olacağını düşünen ülkeler orada yaşama hakkı isterler. Dünya ülkeleri kutsal ejderlere sadık olsalar da iş hayatlarına gelince olaylar değişir. Bence bunu fırsat bilen Dragon daha fazla ayaklanmaya neden olabilir.
 
Ahmet Kaya'nın dediği gibi "nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça". Daha birkaç bölüm önce tek bir Goroseinin hemen hemen tüm tayfayı durduğu yere mıhlamışken, gene tek bir Gorosei'nin tek bir deparda adadaki tüm Pacifistaları etkisiz hâle getirirken; şimdi her bir Gorosei'ye reva gördüğü rakipleri görünce şarkının sözleri kafamda yankılanıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık