12 yaşında olduğunu şuan kimse bilmiyor sanırım.Sanji pedofilimi? Yoksa bonney şuan yetişkin vücudunda olduğu için sanjinin hareketlerini normal mi saymamız lazım? Ciddi soruyorum.
Öyleyse sıkıntı yok.12 yaşında olduğunu şuan kimse bilmiyor sanırım.
O goroseilerin değil Oda'nın beceriksizliği.Her geçen OP manga bölümünde Gorosei'lere olan inancım azalıyor. Kaç bölüm oldu, uçan kuşumuz bile var ama hala robotu göremediler. Gorosei'ler dağıldı ve bizim tayfa üyelerini tek tek avlamaya başladı. Görürsünüz beceriksiz Saturn, yıldız bir üye olmamasına rağmen Robin'i yakalayamaz hatta arttırıyorum bizimkileri yakalayamaz, en ufak bir zarar bile veremez. Bu kadar süre boyunca nasıl yönetim bunların elindeydi hiç aklım almıyor.
Luffy'yle akrabalıkları çıkabilir. Bu kadar saçma bir meyvenin açıklaması ancak Luffy'yle bağlantısı çıkarsa mümkün.Bonney'nin meyvesi o kadar saçma bir hal aldı ki...
sanmam. kendini punk kayıtlarıyla eşlemeyen yorkun kimsenin bulamaz dediği şifreyi hemen bulmuşlardı. york pek akıllı bir uydu değil açıkçası. kendini salak vegayla bir görmesi bile kendisi açısından kötü. vegadan akıl olarak aşağıda bir karakter. kendisinin kutsal ejder olarak görülmesine bile inandırmış kendini safo.York sanki yayını durduracak gibi. Kutsal Ejder olmak için elinden geleni yapıyor. Sanki kayıtların nereye saklandığını bir şekilde bulacak ve bunu da Gorosei’ye söyleyecek gibime geliyor.