Bir de Gorosei tutabilecek kim gelebilir ki şu an Dragon mu?Bence kimse gelmedi gayet normal bir panel gibi geldi bana son panel
Bir de Gorosei tutabilecek kim gelebilir ki şu an Dragon mu?Bence kimse gelmedi gayet normal bir panel gibi geldi bana son panel
Henüz fikir birliği yok.son panelde kimin olabilceğine dair kamuoyu oluştu mu merak ediyorum ? oluştuysa en büyük ihtimal kim ?
HahahahahahaaLuffy'nin meyvesinin bunlar gibi özellikleri yok.
Bakkal Mahmut dahil herkes söylendi.son panelde kimin olabilceğine dair kamuoyu oluştu mu merak ediyorum ? oluştuysa en büyük ihtimal kim ?
Sade boş laf ettin.Hahahahahahaa
Daha ilk gün çıktığında ben hasar almam lastiğin diyordu adam
Nika'yı terazinin bir kefesi, bu yaşlıların meyvelerinin toplamını öteki kefeye koysan, Nika teraziyi kırar xD
Yav he he görüyoruz. Kabul etmek istememen bir şeyi değiştirmez.Sade boş laf ettin.
Satürn Luffy'den önce girdi forma. Hala daha formun içinde. Ve hasarlaeı iyileşiyor. Luffy g5 süresi bitti. Üstüne hasar alıyor ama iyileştiremiyior. Özel.bir sertlik felan görmedik.Yav he he görüyoruz. Kabul etmek istememen bir şeyi değiştirmez.
Daha ne sertliği görecen saçma sapan bir ağaçı kıçından çıkardığı boyayla kara ağaç yaptı eleman.Satürn Luffy'den önce girdi forma. Hala daha formun içinde. Ve hasarlaeı iyileşiyor. Luffy g5 süresi bitti. Üstüne hasar alıyor ama iyileştiremiyior. Özel.bir sertlik felan görmedik.
Yapar eder ile olmaz bu işler. Goroseiler pwrcalara ayrildi. Ama geri birlestiler. İyilrsmeleri başka hiç kimse de görmedik. Luffy'nin bedeni hala hasara açık. Enerjisi bitiyor. Gorosilerde böyle bir sey görmedik.Daha ne sertliği görecen saçma sapan bir ağaçı kıçından çıkardığı boyayla kara ağaç yaptı eleman.
İki boya sürer koluna görürsün sertliği haaa sonra gelip yine hikaye anlatırsın ama ona yapacak bir şey yok.