Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy nin canı acıcak ki yeni teknikler bulacak... Bu seri boyunca böyleydi fazla takılmayın yani...

Goroseilerim gücü yaşlarınıda düşürsek sanki dopingli gibi... Bu kadar güç anormal. Aynı anormal güç Luffy de de olmuştu triller parkta.Orda da 100 gölge alıp çok güçlü olmuştu... Bakalım bu sefer ne bulacak..

Final yumruğu zaten çok güçlü ama düşman kaçarsa bir anlamı yok ... O yüzden hem güç hemde hız odaklı yeni versiyon Gear 5 gerekiyor
 
Gözlem haki unutulup katakurinin bi olayı kalmayınca benim sevinç
Katakuri'de bir problem yok. Luffy'ye karşı gururu ağır bastığı için gözlemini kıstı da dövüştü. Luffy ise artık hiçbir Haki de zayıf değil. Hatta en ileri bir biçimde kullanabiliyor ama Oda embesili bir arc önce verdiğini unuttuğu için sıkıntı yaşanıyor. Wano'ya girişte Dünya'nın en güçlüsü olarak Kaido gösteriliyordu. Luffy tek başına alamadı herif onlarca adamla dövüştü en sonunda uyanış açtı da aldı. Egghead'e geldik herif bir arc önce kullandığı teknikleri kullanmayı unuttu. Sırf Gorosei'ye şov yaptırmak için mantıksız mantıksız hikâye yazmaya başladı. Sırf Kuma ve Bonney için Luffy'nin enerjisini bitirdi Kuma şovunu yaptı zorlandıkları anda Nika efsanesini protokolden izletti sonra tekrar Luffy'nin enerjisini bitirdi. Bu nasıl bir hikâye yazımıdır?

One Piece için açılan forumlara girip bakıyormuş sırf beklenilenden farklı senaryo yazmak için. İyice sıktı ama artık. Zaman atlamasından önceki zamanlarda olduğu gibi hep kendinden güçlü kişilerle karşılaşıp ıkına ıkına yendiği bölümleri görmeyi tercih ederim şu bölümlerdense. Herifi serinin zirve gücü hâline getirdi ama saçma sapan handikaplarla geri aşağı çekiyor. Ne Gorosei ne amiraller, Luffy'le aşık atayacak güçteler ama sırf hikâyeyi sündüreceğim diye yapmadığı maymunluk kalmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık