Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika olmadan demek bu seviyelerin adamı değilmiş Luffy. Üzücü ,mangakanın beyinsizliğinden başka birşey değil, keşke g5 formu ekstrem güçler yerine sadece yorulmamasını ve hakisinin bitmemesini sağlasaymış(Base Luffy kalaymış o formda). Luffy'nin kendisini dövüşürken görmek daha güzel olurdu, bu Cartoon karaktere baktıkça serinin geldiği noktaya üzülüyorum...
 
Biri luffy ye söylesin kaidoya vurabildiği gibi dukunmadan vurabileceğini veya gözlem hakisi ile ileriyi görebileceğini.
Nika geldi mertlik bitti.
Shanks geldi şimdi herkesin merakla beklediği kişi zehahahah:oleyo2:
 
Şimdi resimlere baktımda son karede hiç birisi geliyormuş gibi bir sahne yok...Sanki ciddi birşey farketmiş gibi bir sahne var ...Birisinin geldiği sahnelerde karakterlerin gözlerindeki korku heyecan falan gösterilir biliyorsunuz... Mesela Kizaru adaya geldiğinde Luffynin abartılı yüz ifadesi vardı.
Önünde salyangoz var, yayınlanacak görüntüyü görmüş olabilir, henüz globale yayın yapamadılar ama yerel de video oynatılıyordur.
 
Kaido'nun atağını yedikten sonra foto cekebiliyor. Luffy reyizde bu bal olsa enerjisi bitmez öyle düşün.
Bal yerine Guernica çok dayanıklıymış diyoruz buna o yüzden. :ehe:

Bal olması için Luffy gibi bir anda havadan sihirli biftek gelmesi lazım. Guernica onu yiyip dayanıklılığı arttıracak ve saldırıyı karşılayacak. Öyle olsa bal derdik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık