Yorumu ben yazdım sandım bi anDragon hükümetin İmüğünü sıkacak
Yorumu ben yazdım sandım bi anDragon hükümetin İmüğünü sıkacak
Hayalimdeki bu değildi ama olsun
Dragon'un 20 yıllık icraatı: üç beş fakir adada isyan çıkarıp hükumet devirmek, balkon sefası, yoldaşlarının kaçırılmalarına, işkence görmelerine, öldürülmelerine, tutuklanmalarına karşı çay eşliğinde balkon sefası.O balkonda Belo Bety'le temel içgüdü sefası çekmez miydin?
Şaka maka Sabo olmasa devrim ordusu bir hiçmiş. Hani Dragon tamam güçlüdür de, Garp'ın yanındaki genç aslan parçaları kadar güven vermiyor diğerleri.
Balkonunu da yanında getirmez umarım.Gelir bir gün
Adamın icraatsiz hali bile kutsal fanlarını kudurtmaya yetiyor.Birde icraat yapsa neler olacak kim bilir
Yalnız Sabo hayatta olması, eğitilmesi, haki öğrenmesi vs. hepsini Dragon’a borçlu. Aynı şekilde Kuma, Ginny ve diğerleri de. Hükümet karşıtı tek organizasyonu kuran kişi de kendisi. Tonla icraatı var da görmek istemek lazım.Dragon'un 20 yıllık icraatı: üç beş fakir adada isyan çıkarıp hükumet devirmek, balkon sefası, yoldaşlarının kaçırılmalarına, işkence görmelerine, öldürülmelerine, tutuklanmalarına karşı çay eşliğinde balkon sefası.
Sabo'nun 3 aylık icraatı: Mariejoa'ya baskın, yoldaşların kurtarılması, binlerce kölenin kurtarılması, büyük sırları açığa çıkarmak, onlarca yeni krallığı saflarına çekmek, Hükumet'e açık savaş ilanı, Hükumet'in elini büyük silahları kullanmaya zorlamak ve bunu propaganda aracı olarak kullanmak.
Şu anki elemanları da Sabo leadlese o güven oluşur bende.
Balkonunu da yanında getirmez umarım.