Luffy yok diyenler Nika Nika diyenlere o kim diye cevap veren Luffy sonrasında bi sessizliğe gömülüp başka argümanlar sunmaya başladılar şaşırmıyoruz tabiki 

Luffycilere geçmiş olsun. Dragon lobisini bitirdikten sonra buraya da el atmış @MontanaLuffy yok diyenler Nika Nika diyenlere o kim diye cevap veren Luffy sonrasında bi sessizliğe gömülüp başka argümanlar sunmaya başladılar şaşırmıyoruz tabiki![]()
Dedi her gördüğü kutsal ihtiyara koşa koşa lobi açıp başına geçen muhteşem ikiliLuffycilere geçmiş olsun. Dragon lobisini bitirdikten sonra buraya da el atmış @Montana
Ben lobi açamadım bu sefer. Evrak işlerinde sıkıntı çıktı. @Densetsu no Samurai Nusjuro'nun ilk gözüktüğü sayının çıktığı 10 Haziran 2002 tarihinde tüm hakları üzerine almış.Dedi her gördüğü ihtiyara koşa koşa lobi açıp başına geçen muhteşem ikili![]()
İleride torunlarımız soracak neden zamanında o karaktere yatırım yapmadın arsa almadın diye.Bende hepsine Kuroro çöktü bir adamakıllı güçlü kadim vardı ona da @II. Invictus değnekçilik yaptı diyeceğim.Dedi her gördüğü kutsal ihtiyara koşa koşa lobi açıp başına geçen muhteşem ikili![]()
Olsun @Montana'nın açtığı veya üye olduğu her lobiye seninde otomatik olarak üyeliğin oluyor zaten bi süre sonra lobiyi ele geçirir sahiplenirsinizBen lobi açamadım bu sefer. Evrak işlerinde sıkıntı çıktı. @Densetsu no Samurai Nusjuro'nun ilk gözüktüğü sayının çıktığı 10 Haziran 2002 tarihinde tüm hakları üzerine almış.
Adamların çökmedikleri lobi kalmadı zatenİleride torunlarımız soracak neden zamanında o karaktere yatırım yapmadın arsa almadın diye.Bende hepsine Kuroro çöktü bir adamakıllı kadim vardı ona da @II. Invictus değnekçilik yaptı diyeceğim.![]()