Yaktın bizi balık.Zoro Lucci’yi yenemeyecek demiştik yine haklı çıktık @Montana finali Jinbe yapmış onun hanesine yazılır sonuç olarak kağıt üstünde…
Yaktın bizi balık.Zoro Lucci’yi yenemeyecek demiştik yine haklı çıktık @Montana finali Jinbe yapmış onun hanesine yazılır sonuç olarak kağıt üstünde…
Sanji bunlarla 1 saniyeden fazla uğraşırsa eksi yazarım
Kafa ödülleriyle kafa buluyor Oda. Çok da şey yapmamak lazım. Wano'dan minimum 2 milyar çıkacak adama ödül verseler nolur vermeseler nolurZoro'nun kral haki sahibi olduğunu gorosei görmeli. Aktf olarak kullandığını da bilmeliler. Böylece iyi bir kafa ödülü alabilir.
@II. Invictus Zoro yener mi diyordu?Zoro Lucci’yi yenemeyecek demiştik yine haklı çıktık @Montana finali Jinbe yapmış onun hanesine yazılır sonuç olarak kağıt üstünde…
Yener demeyi bırak düşük zorluk attırıyordu utanmayıp tekler demiş olması bile muhtemel@II. Invictus Zoro yener mi diyordu?
Şimdi Lucci yenilmedi mi yani ? Orta zorluk atmış.Yener demeyi bırak düşük zorluk attırıyordu utanmayıp tekler demiş olması bile muhtemel
Adamın boynunu çizmeye 1 gün harcıyor sadece. En az 10 saniyesi var.Sanji bunlarla 1 saniyeden fazla uğraşırsa eksi yazarım
Nika: Yasasın One Piece'i buldum! Korsanlar Kralı oldum!Law için bu ortamda umursayacağı isim değil. Hawkins tarifesi çeker, demiştim öncesinde. Hawkins üzerinden Law'ı hiç övmediğimi de söylemiştim. Yani şunu yapan Law olsaydı da yükselmezdim. Beklenendi der geçerdim.