Geçen gün Montana'ya demiştim bu adam sırf Garp gibi takılsa daha iyi olurmuş diye. Yumruklaya yumruklaya giderdi.Warcury kral hakiyle güç olarak önlerine geçti diğer Goroseilerin ama aşırı rezil tasarımı var. Şu tiple kral haki salması bana meh dedirtiyor... Oden'nin kestiği şu domuz daha korkutucu duruyordu.
Mars, Venüs, Warcury > Satürn, Jüpiter gibi duruyor. Mars ve Venüs’de de kral haki çıkacak bence. Ama Warcury’i diğerlerinden ayıran şey güç bence. Çünkü yaban domuzu küçük olsa da bayağı güçlü bir hayvan. Hibrit formu Kaido gibi olabilir.Warcury kral hakiyle güç olarak önlerine geçti diğer Goroseilerin ama aşırı rezil tasarımı var. Şu tiple kral haki salması bana meh dedirtiyor... Oden'nin kestiği şu domuz daha korkutucu duruyordu.
Kizaru mental nerf onaylanmış, patladınız o konuda usta.Şu 3 günde site gidince ortam soğudu tat kalmadı.
Zoro ve Zorocularla uğraşıcaktım...
Warcury övecektim...
Kizaru ve amiralci gömecektim...
Vegapunk'ı öldürdü.Kizaru mental nerf onaylanmış, patladınız o konuda usta.
1- uygun bulunmusturŞu 3 günde site gidince ortam soğudu tat kalmadı.
Zoro ve Zorocularla uğraşıcaktım...
Warcury övecektim...
Kizaru ve amiralci gömecektim...
Berbat ötesi bir tasarım cidden. Hibrit formu bari bir şeye benzese ama tam formu çok kötü valla.Geçen gün Montana'ya demiştim bu adam sırf Garp gibi takılsa daha iyi olurmuş diye. Yumruklaya yumruklaya giderdi.
Jinbe, Mars'ın hakisini görünce şaşırmış.Mars, Venüs, Warcury > Satürn, Jüpiter gibi duruyor. Mars ve Venüs’de de kral haki çıkacak bence. Ama Warcury’i diğerlerinden ayıran şey güç bence. Çünkü yaban domuzu küçük olsa da bayağı güçlü bir hayvan. Hibrit formu Kaido gibi olabilir.