Invi, Sodex, ben, WilliamWarcury lobisi yok mu? @Montana @II. Invictus
Toz duman yapmış sadece zaten o halde bir de Jimbei vursa bilgileri verecek hali kalmazdı.Jinbei, Lucci'ye vurmuyor bile yaw. sis atıp uzaklaşıyor. Zoro kılıcıyla itse Lucci ölecekti. Bu arada Luffy'nin boya yaratmasına bir şey demeyen Alpa'nın, mevzuyu kapatmak için Zoro'ya alf atması. dasdas
Usta, Warcury’nin Luffy’nin kestanesini çizmesini sonraya bıraktım. 2 gün forum olmayınca Arog’daki topsuzluktan deliren yamyam futbolcuya döndük. Önce Zoro’yu aradan çıkardımJinbei, Lucci'ye vurmuyor bile yaw. sis atıp uzaklaşıyor. Zoro kılıcıyla itse Lucci ölecekti. Bu arada Luffy'nin boya yaratmasına bir şey demeyen Alpa'nın, mevzuyu kapatmak için Zoro'ya alf atması. dasdas
Kizaru'nun metal nerf onaylandı, Warcury,Nika'nın paçasına bırakmasına neden oldu. Lucci'nin iki vuruşluk canı olduğu onaylandı, Nika yoktan boya yarattı.... Muazzam bir bölüm.Invi, Sodex, ben, William
Bu arada Zoro’ya sallamaktan fırsat olmadı. WG’de yaptıkları çeviri doğruysa Kizaru’nun mental nerf onaylanır. Denizciler bize yaralarımı gösteriyor. Kizaru da bu derin bir yara diyor.
Alçak Jinbe sis atmış. Objektif bakarsak hasar Zoro'dan hocam. Kfkfkd
Mihawk'ın aktörü bile boya ile ilgili bir paylaşım yapmıştı, Oda'nın hoşuna gitmiş.Mihawk'ın taktiği kullanmış. Eksi yazdı...