Luffy, Dorry, Broggy, Antik Robot vs Gorosei olacak sanırım. Bir tane Kadim boşta kalıyor. O kişi Gandhi olursa beklenen karşılaşma gelir mi sizce? @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Tommy Vercetti
Bu dövüş 1 yıl sürer usta... O kadar vaktimiz yok.Luffy, Dorry, Broggy, Antik Robot vs Gorosei olacak sanırım. Bir tane Kadim boşta kalıyor. O kişi Gandhi olursa beklenen karşılaşma gelir mi sizce? @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Tommy Vercetti
Ayaküstü anca buradan kaçacaklar belli oldu.Luffy, Dorry, Broggy, Antik Robot vs Gorosei olacak sanırım. Bir tane Kadim boşta kalıyor. O kişi Gandhi olursa beklenen karşılaşma gelir mi sizce? @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Tommy Vercetti
Sonuca bağlanmaz zaten ama belki ufak bir çarpışma olabilir gibi geldi. Tabi Zoro'nun savaşacak hali kaldıysa.Bu dövüş 1 yıl sürer usta... O kadar vaktimiz yok.
Yaratmaya da başlamış.
Gözlük kesmemişti zaten
Gandi’nin kasıla kasıla gezen Zoro’ya söyeleyeceği söz @KuroroLuffy, Dorry, Broggy, Antik Robot vs Gorosei olacak sanırım. Bir tane Kadim boşta kalıyor. O kişi Gandhi olursa beklenen karşılaşma gelir mi sizce? @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Tommy Vercetti
Jinbe zoroyu bandajlayıp taşıyordur şimdi. Zoro bundan sonra yük olurLuffy, Dorry, Broggy, Antik Robot vs Gorosei olacak sanırım. Bir tane Kadim boşta kalıyor. O kişi Gandhi olursa beklenen karşılaşma gelir mi sizce? @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Tommy Vercetti
Yapalım bence.Lucci yenilmemişse ardından gitsin Zoro'nun yapalım mı @Alpamis gibi
Bölüm resimlerinde ayakta ölen Lucci görürsem.Lucci ayakta yenildiyse Lucci = WB anlamı çıkar.