Zorocular Zoro gömerken senin yaptığın savunmayı unutmayacağım.Ben sürekli Wb savunurken sen beni sırtımdan bıçakladın... Zorocularla birlik oldun.
@Montana haklıymış...
Zorocular Zoro gömerken senin yaptığın savunmayı unutmayacağım.Ben sürekli Wb savunurken sen beni sırtımdan bıçakladın... Zorocularla birlik oldun.
@Montana haklıymış...
İfrit jambe hakkında hasbihal etmek için forumu açtık gördüğümüze bak.Yaşlı WB seviyesi @Montana
Kilic degdigi yeri keser. Ozellikle mangaka kiliccilari ozellikle kiliccilarla dovusturuyor.Lucci Enies Lobby'de Zoro'yla karşılaşmadığına dua ediyor mudur @Empyrium ?
Kral haki yoktu bunda. Enma saldırıcı gücünü arttırıyor. Kinge uyguladığı saldırıda 3 kesiş tek noktada buluşuyor. Lucci dua etsin öyle bir saldırı yemedi. 3'e bölünmüş bir saldırı yedi. Hepsinin tek noktada buluştuğunda daha güçlü ve büyük bir saldırı çıktığını zoro kendisi söylüyor.Bunda da kral haki vardi. Ates teknigi olmasina gerek yok. Luccide 3 kilic kesigi vardi. Kingde tek kesik vardi. Enma efekti cok komik yorum olmus
Adam dayanıklı çıktı usta hakkını verelim.Teselli yorumu mu bu?: D tek falan nerde haci Adam seride o kesiklerle hala ayakta
ben yenilen lucci gormuyorum. Zoronun hangi rakibi boyleydide yenildi demedik saysinlar heleYenildi ama Zoro yenmedi Zoro + Jinbe yendi
Yok diyince kaybolmuyor beyler.Kral haki yoktu bunda. Enma saldırıcı gücünü arttırıyor. Kinge uyguladığı saldırıda 3 kesiş tek noktada buluşuyor. Lucci dua etsin öyle bir saldırı yemedi. 3'e bölünmüş bir saldırı yedi. Hepsinin tek noktada buluştuğunda daha güçlü ve büyük bir saldırı çıktığını zoro kendisi söylüyor.
Ben Zoro fanıyım zaten...Zorocular Zoro gömerken senin yaptığın savunmayı unutmayacağım.
Lucci saldirida ne koka ne tekkai basiyor nasil yorumlamamiz lazim herkes kendi perspektifinden bakiyor nihai olarak bu adam o yaralarla hala gelin diyorsa daha ne denilebilir.Kral haki yoktu bunda. Enma saldırıcı gücünü arttırıyor. Kinge uyguladığı saldırıda 3 kesiş tek noktada buluşuyor. Lucci dua etsin öyle bir saldırı yemedi. 3'e bölünmüş bir saldırı yedi. Hepsinin tek noktada buluştuğunda daha güçlü ve büyük bir saldırı çıktığını zoro kendisi söylüyor.
Teselli yorumu yapacak ilgimi coktan kaybettim ben seriye reyiz inan. Lucci ayakta tamam helal olsun ama adam olmekten beter olmus. Zoro kilicinin tersiyle vursa olecek adam.Teselli yorumu mu bu?: D tek falan nerde haci Adam seride o kesiklerle hala ayakta