Gerçek solucanlar bile ölmüyor.Ölmeyi başarırsa büyük başarı.solucan adam öldü ve atılan gifteki tepkiyi 4 kadim verdi.

Gerçek solucanlar bile ölmüyor.Ölmeyi başarırsa büyük başarı.solucan adam öldü ve atılan gifteki tepkiyi 4 kadim verdi.
Daha önceden kayıtlı yayını gösterecekler zaten.ölmesinin pek önemi yok.Bu geri zekalı kesin mesajı yayınlanmadan bok yoluna gitti. Noooo dediği o. Ara varsa araya da nooo diyor olabilir
İşte o yayını kesmişlerdir. Bir tek bizimkiler duyar tabi okuyucu olarak biz görmeyiz ne olduğunu sonrası da comolokkoDaha önceden kayıtlı yayını gösterecekler zaten.ölmesinin pek önemi yok.
Yine mi ölmüş1111 için Zoro bölümü beklendi. Rip resmi ve hayır gifine bakarsak Zoro ölmüş.
10 dk süreleri vardı malum.Bana göre yayın devreye girecektir süre bittiğinde.Bitmeden önce sıkıntılar olabilir tabii.İşte o yayını kesmişlerdir. Bir tek bizimkiler duyar tabi okuyucu olarak biz görmeyiz ne olduğunu sonrası da comolokko
Adam karun kadar zengin yazmaya tenezzül ettiğine dua etmek lazım.3 hafta aradan bahsediyorlar yeter be.Bende böyle sürekli ara versem tabi 20 sene sürer![]()