Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Ben kafası alınmış kuma ve wb görüyorum yonkou tayfasına ecel teri döktürmüş aokiji görüyorum g5 Luffyyi yemeğe muhtaç edip bayıltan kizaru, kaidonun kollarını ve wanonun en güçlü iki kişisini çaba sarf etmeden yenen ryo gördüm ama felç olduklarını görmedim
Kuma hala yaşıyor, Kuma’yı bile paket edemediği için Saka’yı övmüşsün. Wb’ye trilyon kişi saldırdı, kılıç saplayan denizciye de artı yazarsın sen. Yonko tayfasına Yonko tayfasının yarısı ve Yonko yokken ebem de saldırır, bununla mı övünüyorsun? G5 Luffy’i bayıltan kısmı ise tamamıyla komedi, ne yaptı, yüzüne çizik atarak mı bayılttı yoksa G5 enerjisini tükettiği için mi bayıldı orada Luffy? Sen Amirallerin çöplere karşı olan zaferlerini görmüşsün sadece, Yonkolar karşısındaki performanslarına gözlerini yummuşsun. Ryo o ark uzaktan haki saldırısıyla paket oldu, ne şovundan bahsediyorsun?

Dediğim gibi Amiralin dayak yediği panellerde gözlerini yummuşsun belli.
 
Kaido ile Zoro’nun güçleri arasında uçurum vardı o zaman, kendisinden bayağı güçsüz bir rakip tarafından faça yedi.
Zoro'nun saldırı gücünün amiral üstü bir seviyede olduğunu görüyorum ki unutuyorsun Montana. Hafife alma. Bizim fanı olduğumuz karakteri geçmek için Luffy'nin ölüp yerini Nika'ya bırakmak zorunda kaldığını her seferinde hatırlatmak istemiyorum :artiz::gamyon:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık