Vegapunk'ı öldürdü diye psikolojisi bozuldu galiba Croco gibi.@Millennium Wizard Kizaru senin durumunu yaşadı usta. Sadakati kime karar veremedi. Lucci ile Zoro arasında kalan sen = Kizaru @II. Invictus

Vegapunk'ı öldürdü diye psikolojisi bozuldu galiba Croco gibi.@Millennium Wizard Kizaru senin durumunu yaşadı usta. Sadakati kime karar veremedi. Lucci ile Zoro arasında kalan sen = Kizaru @II. Invictus
Coby vs aokiji de helmeppo gelip son vuruşu yapınca @MontanaCoby vs Aokiji olacak, anlatamadık bir türlü sana…
Wano’da Yamato ile karşılaşsalar da Yamato yenemez. Aokiji’yi Coby yenecek.
Niye sinirlendin? Demek ki yakaladığım benzerlik doğru.Vegapunk'ı öldürdü diye psikolojisi bozuldu galiba Croco gibi.Kizaru'nun bu kadar kırılgan olduğunu bilmezdim koskoca amiralsin yahu Alabasta'ya kaçan adam değilsin ki. :/
Hadi senin güzel hatırın için Coby alsın! Mübarek Ramazan ayındayız seni mi kıralım?Coby vs Aokiji olacak, anlatamadık bir türlü sana…
Wano’da Yamato ile karşılaşsalar da Yamato yenemez. Aokiji’yi Coby yenecek.
Yamato’ya koca meme çiziyor fanlar çoşsun diye başka numarası yok.Hadi senin güzel hatırın için Coby alsın! Mübarek Ramazan ayındayız seni mi kıralım?
Oda denilen embesil Yamato'yu, Wano'yu koruması için adada tuttuysa Yamato ile ilgili planları vardır.
Hoş gerçi konu Oda ise her şeyi beklemek mümkün. Sırf milleti ters köşe yapacağım diye türlü türlü saçmalıklara imza atmaya devam ediyor.
Hayat kısa kuşlar uçuyor. - Rob Lucci
Bu sözünü bir kenara not ettim. Vakti geldiğinde yüzüne yüzüne rüzgar esintisi gibi üfleyeceğim.Yamato’ya koca meme çiziyor fanlar çoşsun diye başka numarası yok.
İttifakımızı askıya aldım ne yazık ki, biz burda Law’un potansiyel rakiplerini överken gelip milletin lafıyla provake olup bize ateş açtın. Law inşallah solucan adamla kapışır @Kuroro