Onlar tokuşturdu ama Shanks uzun menzilli yolladıReis adamın yaptığı saldırı WB + Roger haki kombinasyonunu geçebilir. Kızıl ejderinki böyle değildi.![]()

Onlar tokuşturdu ama Shanks uzun menzilli yolladıReis adamın yaptığı saldırı WB + Roger haki kombinasyonunu geçebilir. Kızıl ejderinki böyle değildi.![]()
Gorosei tam görmeden katmıyorum. 1- Nika 2- Kaido 3-Shanks yada Karasakal. Üçüncüsü de belirsiz ama karasakal olmuştur muhtemelen.Çünkü karasakal yakında bence Kaido’yu da geçecektir adamları boşa şekil yapmadı.@Silver
@Alpamis
@Densetsu no Samurai
@Millennium Wizard
@sensey
sizin şu an yaşayan en güçlü üç karakter sıralamanız ne merak ettim, şuna da cevap verin dağılalım
IM saymayın ama
Kaido yaşıyor mu diyorsun?Gorosei tam görmeden katmıyorum. 1- Nika 2- Kaido 3-Shanks yada Karasakal. Üçüncüsü de belirsiz ama karasakal olmuştur muhtemelen.Çünkü karasakal yakında bence Kaido’yu da geçecektir adamları boşa şekil yapmadı.
Bence ölmemiştir son savaşta ölmeyi başarabilir.Kaido yaşıyor mu diyorsun?
Bizi şaşırtmaca olarak kullanıp adamı konuşturacaksın anlaşılan@Skywalker
@Tiksav Lee
sizin hayattaki karakterlerden en güçlü üçlüdür dediğiniz hangileri. IM saymadan. Anket yapıyorum devrimci fanlarına da soralım.
@Azim Yılmaz seninkileri de merak ettim usta
@Azim Yılmaz bu mesaja like basıp geçti bile.@Skywalker
@Tiksav Lee
sizin hayattaki karakterlerden en güçlü üçlüdür dediğiniz hangileri. IM saymadan. Anket yapıyorum devrimci fanlarına da soralım.
Dragon@Skywalker
@Tiksav Lee
Shanks yanlamış, gümledim @artyomdhDragon
Shanks
Nika