Hachinosuda ki korsanların hakilerinin normal Fatihin Hakisine karşı koyabilecek düzeyde olmasını geçtim Garp normal Fatihin Hakisini de kullanmadı ki ? Garp gibi bi efsane olsan o Galaxy Impact ile show yaptıktan sonra diğer gelmekte olan korsanlara Fatihin Hakisi kullanıp en az 50k tanesini saniyeler içinde bayıltmaz mısın? Sorun bu zaten. Garp Luffy'nin balık adam adasında yaptığı gibi isimsiz korsanları o destansı hakisi ile bayıltmalıydı hem de Luffy gibi de değil, Oda SBS de açıklamıştı Balık Adam Adasında Luffy yerine Shanks ya da Rayleigh olsaymış Fatihin Hakisi ile 100k kişiyi bayıltırmış. En az 100k korsanı aradan çıkartıp gereksiz enerji harcamadan kurtulurdu. Neden yapmadı ya da belki de yapamadı mı ?Garp kral hakisi bence arıkovanı yeni dünyada ve orası korsan adası olduğu ıcın bayıltmadı insanları yaşlılığıda hesaba katarsak sonuçta bu ağız kopürme olayı sadece çer çöpte olmuyor mu
Kaido kral haki kullandı Luffy bayıldı demedin mi? Hani köpük?
Çelisme tutarsızlık falan yok, okumamışsın yazdığımı.Çok uzun uzadıya tartışmaya değer bir konu değil. @Reiper kendi ile çelişmiş ben de çeliştiği kısımları gösterdim. Kaido Luffy’i teklediğinde etrafta bayılan kimse olmadı, Luffy’de de köpük çıkmadı. Yani söylemleri tutarsız.
Temassız hakiyi hiç kral haki göstermemiş 3 amiral de kullanıyor. B hakinin de bir türü.Adam yüz metrelerce yükseklikten temassız haki ile vurmuş hala kral hakisi yok diyenler var. King punch mu attı bu adam yoksa kral 2. Elizabello'nun kayıp amcaoğlu mu Garp
Garp’ı çok sonrasında ikrar etmeyecekleri ne malum?Çelisme tutarsızlık falan yok, okumamışsın yazdığımı.
Ne yazmışım o mesajda
"Kaido Luffyi ilk teklediginde Luffy bilincini kaybetti, çok sonrasında demek kral haki ekliyorsun dedi."
Luffynin kendisi ikrar etmiş Kaidonun kral haki kullandığı ve üstüne Luffy o sahnede bayılmış. Ekstra açıklama varken ağzından köpük çıkmasına gerek yok.
Garp için soruyorsan ne ekstra açıklama var ne kimsenin ağzında köpük var, bayıldı dediklerinin kafasında şişlik çizmiş E. Oda. Garp in Kral Haki kullandığı kesin değil yani.
Temassız hakiyi hiç kral haki göstermemiş 3 amiral de kullanıyor. B hakinin de bir türü.
Diğer taraftan King Puncha benzer Garp in yumruğu doğru. Yumruğuyla şok dalgası yapıyor aynı Sengoku gibi.
O senin yorumun işte. Kral haki kullanılan her yerde kara yıldırım var ve illa bir yerden sızmak zorunda değil.Kral Hkai sahnelerinde çizmiyor. Kral haki olduğu zaman uzuvdan veya nesneden akması gerekiyor,fark gayet belli de anlayana. Aksi halde Jinbei'de de kral haki var demen gerekiyor, Ulti'de de, Kin'mon'da da...
Kral haki kullanımı bu.
Bunlar da düz kullanımlarda çıkıyor.
Çerlo'nun sadece eskisi kadar seninle uğraşacak zamanı yok dengetsucum@ch3rlo pert, çerlo bitti.
Eline sağlık @William cutting. Valla ben üşeniyorum artık böyle şeyleri bulup atmaya. İçimiz geçmiş halimize denk gelenler de argüman bulup da atamıyoruz sanıyor.
Bizi bilen bilir kardeşim anlatmaaa gerek yokÇerlo'nun sadece eskisi kadar seninle uğraşacak zamanı yok dengetsucum
Bilmediğin şeyleri başkası bulup anlatınca hemen yav ben üşeniyordum da falan
Animenin niye bu kadar boktan olduğu daha bir anlam kazandı şimdiAnimede belli olur her sey merak etmeyin.
Odadan onay alinip yapiliyor o sahneler.