Hakisini kısarak dövüşmüş. Shanks’a özeniyor reisYok varmış ama kullanmıyormuş. Şey gibi...Kızıl mıknatıs gibi.
Hakisini kısarak dövüşmüş. Shanks’a özeniyor reisYok varmış ama kullanmıyormuş. Şey gibi...Kızıl mıknatıs gibi.
Darlanan adama daha fazla yüklenmek adetim değildir usta bir süre senle ateşkes imzaladık.
Kaido üzerinden bir yorumlama yapalım.Şu atakta kral haki var mıdır?
Zoro'dan aktığını da görmedik ki, kaç bölüm önce bir kaç tane kıvılcım çıktı. Onu zaten kral hakisi olmadan da yapıyordu adam. Yani Oda çok tutarlı birisi değil, onu geçiyorum. Mangada tüm kanıtlar aksini göstermesine rağmen "hayy kral haki yok mu diyorsunuz" tepkisi f komik. "Oda tutarlı birisi değil, bence orada kral haki var." Densin anlaşalım, haa ama mangada hep böyleydi denmesin işte.Bence başlarda öyle akışkan gösteriyor sonra kral haki kullandığı iyice bellenince akışı kesiyor epik sahne çıkana kadar.
Bu kral haki olmasa bile bayağı güçlü bir haki, cılız bir yıldırım da çıkmıyor bayağı Kaido’nun Luffy’e attığı tek gibi çizmiş. Kral haki var olmasa bile Zoro’nun o saldırıyla bitirmeye çalıştığı bariz bence.Kaido üzerinden bir yorumlama yapalım.
Kaido'nun ilk thunder bagua'sı... Haki akmıyor.
Kaido'dan bir tane daha thunder bagua... bu sefer akıyor. Oda'nın fikerleri çok değiştiği için o zamanlar tam bu fikri oturtmamış olabilir, ama kral hakili ataklarda saldırının akması gerekiyor.
Yamato'ya dönecek olursak bu saldırının aynısını kullandığında bu sefer haki akıyordu.Ulyi'ye gayet kullanmamış olabilir. Oda o zamanlar tam kafasında oturtmamış da olabilir. Fakat kral hakili saldırılar da coat yapıyorsan haki hep akıyor. kaç tane örnek attık, daha atabilirim.
Zoro'dan aktığını da görmedik ki, kaç bölüm önce bir kaç tane kıvılcım çıktı. Onu zaten kral hakisi olmadan da yapıyordu adam. Yani Oda çok tutarlı birisi değil, onu geçiyorum. Mangada tüm kanıtlar aksini göstermesine rağmen "hayy kral haki yok mu diyorsunuz" tepkisi f komik. "Oda tutarlı birisi değil, bence orada kral haki var." Densin anlaşalım, haa ama mangada hep böyleydi denmesin işte.
Güçlü haki zaten. Kaido ve King yüzünden Zoro'nun kral hakisiz saldırılarının gücünü göremedik, hele Enma sonrası... Lucci'nin hakkını verelim bu açıdan. Zayıf birisi değil, ama bir sağ kol mudur? Ondan hala emin değilim. Jozu ve Roo dışındaki tüm sol kollardan güçlüdür diyebiliyorum.Bu kral haki olmasa bile bayağı güçlü bir haki, cılız bir yıldırım da çıkmıyor bayağı Kaido’nun Luffy’e attığı tek gibi çizmiş. Kral haki var olmasa bile Zoro’nun o saldırıyla bitirmeye çalıştığı bariz bence.
İnanmak istiyor arkadaşlar. Sahne Oden'inkine çok benzer.Zoro'nun Lucci'yi keserken kral haki kullanmadığına mı inanılıyor? O yıldırımlar sürtünmeden mi çıkmış
Attığın sahnelerin Zoro'nun ki ile alakası yok yalnız.Kral Hkai sahnelerinde çizmiyor. Kral haki olduğu zaman uzuvdan veya nesneden akması gerekiyor,fark gayet belli de anlayana. Aksi halde Jinbei'de de kral haki var demen gerekiyor, Ulti'de de, Kin'mon'da da...
Kral haki kullanımı bu.
Bunlar da düz kullanımlarda çıkıyor.
Boyle sacma bir aciklama ender bulunur.
Kizaru luffy e dokundu cani acidi yendi.
Kizaru luffyi ucurdu yendi.
Bu ornekleri iyiki vermedin
Sana göre olmaz tabi Alpa. Zoro, Luffy'e ben de Kaido'ya dalmaya geliyorum dediğinde sen bölüm sonunda poz vermek için dedirtti diyordun.Attığın sahnelerin Zoro'nun ki ile alakası yok yalnız.
Sağol forumdaşım uğraşmışsın. Teşekkür ederim.Senin için bölümü bulayım, dedim. Buldum da... Ama demiyormuş öyle. 2 yıl diye niye aklımda kalmış bilmiyorum.