Yamato vs Hancock olsa keşke. Sabaha kadar izlerim.
Bunlar için bir sesli toplantı yapıp korsanfan arşivlerine koymak lazım. Sabaha kadar konuşulcak şeyler varLucci vs. Jinbe ya da Lucci vs. Sanji daha çekişmeli olabilir.
Yamato vs Hancock olsa keşke. Sabaha kadar izlerim.
Bunlar için bir sesli toplantı yapıp korsanfan arşivlerine koymak lazım. Sabaha kadar konuşulcak şeyler varLucci vs. Jinbe ya da Lucci vs. Sanji daha çekişmeli olabilir.
Site yönetimi izin vermiyor bana. Kf'nin Joyboy'u benim yaniBunlar için bir sesli toplantı yapıp korsanfan arşivlerine koymak lazım. Sabaha kadar konuşulcak şeyler var
nasıl? Ben bu kısmı hiç görmedim.Düşük ihtimal. Meyvenin yeniden doğması 2 yılı alıyor ve meyveyi bulması da var.
Sahi ceasera ne oldu tüm kek sonrası?Bence lucci sol kol seviyesi bile değil, ne bir jozu , ne bir cracker eder. tam bir fiyasko , oda karakterleri bu kadar uzun yaşatıyorsa tek sebebi ileride işimize yarayacak olmaları , bknz: ceaser.
Robot halaya bile kalmış olabilir. Luffy eline bir tane mendil hayal eder verir. Robotta yüzyıllar sonra ilk kez kalkmış bacaklarını falan açmak için başlar. Beşliyi de alır hoppaaNika = Davul
Zunesha = Hortumuyla zurna
Robot da uzun hava söyler artık.
Bölüm sayısını hatırlayamadım ama görseli buldum, bu panelde anlatılıyor.nasıl? Ben bu kısmı hiç görmedim.
Benim aklımda şöyle bir teori var; bu fil ve robot joyboy nikayı açamadan önce aradan çıkıp mühürlendiler. File verilen ceza im tarafından verildi. Muhtemelen nikayı yok edemedikleri gibi fili be devi de yok edemediler. Birine ceza olarak dev bir fil olup sonsuza kadar yürümeyi diğerine de sonsuza kadar uyumayı uygun gördüler. En son nikayı da yok edemeyince ya meyveye hapsettiler ( yada kendisi meyveye dönüştü). Nikanın bir daha asla ortaya çıkmayacağını düşündüler ve ellerinden geleni yaptılar. Bu yüzden fil joyboyun nika olduğunu sonradan gören fil bağlantıyı kuramadı ama nika geldi dedi. Falan filan.Mesela antik robot ve Zunesha’nın bir kez bile “Nika” isminden bahsetmemelerine sizden bir cevap bulamadım.
Yani Zunesha ve antik robot davul sesine göre Luffy’nin, Joy Boy olduğunu anlamış olabilirler ama ikisinden biri Tanrı Nika ifadesini kullanamaz mıydı?
Devlerin, Vegapunk’un hatta ve hatta Kizaru, Kuma gibi karakterlerin bile tanıdığı “Nika”yı ifade olarak Zunesha ve antik robotun kullanmamasına cevap bulamadım.
Tanrı vadisinde Satürn vardı %99 gene uğursuz aura falan demiş , göz ucuyla görmüştür. Roger gibi adama bunun eksiğini yazmaz oda.Roger bu kadimlerle hiç karşılaşmadı değil mi ?
adam daha küçükken içindeki öldürme açlığı yüzünden rahatça suçluları öldüreyim bari diye hükümete katılıyor. Sento gibi koruman olayım bana yemek ver saflığında değil yani.Lucci zaten içinde kötü birisi değil.Çocukluğundan itibaren hayatı onu buralara getirdi.Lucci hiçbir zaman keyfi bir kötülük yapmadı.