Vergo için Gamma Knife lüks. Sıradan kesme yetiyor ona.Gamma Knife ile önce Vergo'nun işini halletsin de sonrasına bakarız be kankssss
Vergo için Gamma Knife lüks. Sıradan kesme yetiyor ona.Gamma Knife ile önce Vergo'nun işini halletsin de sonrasına bakarız be kankssss
Mars’a Sanji’ciler de halleniyor. Kid için Warcury’e niyetlendik ama bakalım. Büyükbaşı gariban adama yedirmezler kolay kolay.Nusjuro tapulu olduğuna göre Law'da havada dövüşebildiği için Mars olabilir.
Yorum yapmak zor. Solucanı bile alabilir. Ama Luffy-Im ise Law-Kid'in alacağı en güçlü diğer 2 isim olacaktır.Mars’a Sanji’ciler de halleniyor. Kid için Warcury’e niyetlendik ama bakalım. Büyükbaşı gariban adama yedirmezler kolay kolay.
Mars > Venüs çalışmalarına başlamak lazım inceden. Zoro’nun ekmeğini keselim @artyomdhYorum yapmak zor. Solucanı bile alabilir. Ama Luffy-Im ise Law-Kid'in alacağı en güçlü diğer 2 isim olacaktır.
Hatırlarsan Onigashima savaşında Oda, çatı beşlisi olarak yeni çağın öncüleri diye bu beşliyi çatıya çıkarmıştı. Ne Sanji, Ne Marco, ne de Jinbe çatıya çıkmamıştı. Yani bu adamların işi bitmiş olamaz.Law ve kid'in story'si bitti bence ,son savaşta yanda takılırlar ,ben bu ikiliye doydum artık
Juro eki ikinci manasında zaten.V. Nusjuro ikinci güçlüdür.Mars > Venüs çalışmalarına başlamak lazım inceden. Zoro’nun ekmeğini keselim @artyomdh
Çaktırma…Juro eki ikinci manasında zaten.V. Nusjuro ikinci güçlüdür.
Oden dağ tanrısı olan domuzu kesmişti. Yamato da, Warcury'i alacaktır. Böylelikle Oden/Yamato ilişkisi bir kez daha işlenecektir.Mars’a Sanji’ciler de halleniyor. Kid için Warcury’e niyetlendik ama bakalım. Büyükbaşı gariban adama yedirmezler kolay kolay.
Yok. Warcury için adaylar; Dragon, Luffy, Kid.Oden dağ tanrısı olan domuzu kesmişti. Yamato da, Warcury'i alacaktır. Böylelikle Oden/Yamato ilişkisi bir kez daha işlenecektir.