@RedTeroR
Ben anlamadım kardeşim Gorosei, Luffy’den bahsederken “Nika” diyor; antik robot ve Zunesha ise Luffy’den bahsederken “Joy Boy” diyor…
Yani Gorosei grubu Joy Boy’dan habersiz gibi, antik varlıklar ise Nika’dan habersiz gibi.
Nika ve Joy Boy farklı karakterler olmalarına rağmen tek bir vücutta -Luffy’nin vücudunda- reekarne olmuş gibiler.
Ben anlamadım kardeşim Gorosei, Luffy’den bahsederken “Nika” diyor; antik robot ve Zunesha ise Luffy’den bahsederken “Joy Boy” diyor…
Yani Gorosei grubu Joy Boy’dan habersiz gibi, antik varlıklar ise Nika’dan habersiz gibi.
Nika ve Joy Boy farklı karakterler olmalarına rağmen tek bir vücutta -Luffy’nin vücudunda- reekarne olmuş gibiler.
Yani benim tahminime göre Zunesha ve antik robot, Nika'yı bilmiyorlar. Bunu düşünmemim sebebi hem Zunesha'nın hem de antik robotun hiç "Nika" sözcüğünü kullanmayıp, "Joy Boy" sözcüğünü kullanmaları. Belki de Joy Boy ile Nika farklı kişilerdir. Ancak Luffy'nin bedeninde tek bir vücutta toplanmışlardır.
Böyle bir reekarne gerçekten de çok ama çok fazla olur. Düşünsenize hem Nika'nın hem de Joy Boy'un, Luffy'nin bedeninde bir araya geliyor. Vay beee... Naruto'da da reekarne vardı ama biri Naruto'nun bedeninde diğeri de Sasuke'nin bedenindeydi.