Mihawk'ın ünvanı Nusjuro vermiş olabilir.Mihawk sahtekar mı çıkacak yoksa bu kel Gandi mi sahtekar çıkacak? @Millennium Wizard
Dünyanın en iyisi diye geçiyor ama ben o dünyada yaşamıyorum ben tanrınızım böcekler falan diyebilir.
Mihawk'ın ünvanı Nusjuro vermiş olabilir.Mihawk sahtekar mı çıkacak yoksa bu kel Gandi mi sahtekar çıkacak? @Millennium Wizard
Okurken aklıma Bahçeli geldi Her kılıç kararabilir ama her kara kılıç değildir falan diyorsun sandımHer kılıç kara kılıç olabilir derken kastettiği buydu.
Boyarsın olur.
Nika'cılar ağlıyor. Luffy Nika güçleriyle bir cacık yapamadı bunlara. Bir kere de haklı çıkın be kardeşim. @RedTeroR @Siyah AteşSaturn en çapsızları ama o bile Luffy'den aldığı saldırılar sonrası bana mısın demedi. Bu yenilenme gücü sıkıntılı daha adam akıllı hasar verebilen çıkmadı adamlara.
Aynı seviyenin adamı değil dediğin, grosei arasındaki güç farkı, üç amiral gibidir. Bu adamlarda öyle çok sıradışı bir güçte görmedik. Sadece meyvelerini uyandırmışlar. Nika'nın enerjisi tükenmediği sürece ona da üstünlükte kuracak gibi değiller. Grosei zayıf bir algıyla seriye dahil oldu, elbette güçlüdürler ama öyle dokunulmaz mutlak bir güç yok ortada. Pekala Mihawk bunlardan güçlü olabilir, sadece Venüs değil.Dorry ve Brogy’nin olayı fiziksek kuvvet, Jozu da Mihawk blokluyor. Genel çerçeveden bakman lazım.
Satürn ise çapsız. Bunların hepsi aynı seviyenin adamı değil.
Hayır, görürsün Warcury, Gandi, Mars diğer ikisinden güçlü çıkacak. Büyük ihtimalle Warcury de en güçlüleri olacak. Hibrit modunu bekle.Aynı seviyenin adamı değil dediğin, grosei arasındaki güç farkı, üç amiral gibidir. Bu adamlarda öyle çok sıradışı bir güçte görmedik. Sadece meyvelerini uyandırmışlar. Nika'nın enerjisi tükenmediği sürece ona da üstünlükte kuracak gibi değiller. Grosei zayıf bir algıyla seriye dahil oldu, elbette güçlüdürler ama öyle dokunulmaz mutlak bir güç yok ortada. Pekala Mihawk bunlardan güçlü olabilir, sadece Venüs değil.
Attığı zehri geri yollayacağına şöyle kral hakili sağlam bir geçirse de görsek nasıl bir etki bırakacağını.Nika'cılar ağlıyor. Luffy Nika güçleriyle bir cacık yapamadı bunlara. Bir kere de haklı çıkın be kardeşim. @RedTeroR @Siyah Ateş
Kuma'nın yumruğuna dünyası kayan adama Mihawk neler yapmaz :dHayır, görürsün Warcury, Gandi, Mars diğer ikisinden güçlü çıkacak. Büyük ihtimalle Warcury de en güçlüleri olacak. Hibrit modunu bekle.