Kaido hiç adil değil dövüşlerinde. Odenle nasıl dövüştüğü ortada.Sadist p@ç olduğu doğrudur.ama dövüşleri adil yapmak istiyor olabilir.hatırlarsan kaido'da da benzer bir muhabbet vardı.
Kaido hiç adil değil dövüşlerinde. Odenle nasıl dövüştüğü ortada.Sadist p@ç olduğu doğrudur.ama dövüşleri adil yapmak istiyor olabilir.hatırlarsan kaido'da da benzer bir muhabbet vardı.
korsan dövüşlerinde her türlü adilik serbest. adil dövüş işi korsanlık jargonuna ters. katakuri adil dövüşme arzusu ben bundan zaten üstünüm böyle ezikçe numaralara ihtiyaç duymamam lazım üstünken deyip o zaman bende aynı şartlara sahip olurum zaten üstünüm her türlü ezmem lazım düşüncesiyle karnını deşiyor. dövüşte adilik yapılmaz olayı pek denmez orada. katakuri'de zaten adilik yapıyordu başlarda.Kaido hiç adil değil dövüşlerinde. Odenle nasıl dövüştüğü ortada.
o zaman burun farkıyla kurtulmuş olurBu karga gorosei usoppu görürse kaku sanıp pas geçer mi acaba? Odanın seveceği işler
Dövüşü haydi korsan dövüşü deyip geç. Odenin kaynadığı kazan mevzusunda verdiği sözü nasıl çiğnediği belli. Öyle pek de onurlu olmak derdi yok zaten.Kaido hiç adil değil dövüşlerinde. Odenle nasıl dövüştüğü ortada.
Süper uygulama. Tebrikler dostum. Telefonda bir tuhaf görünüyor gerçi pek anlayamadım ama iyi olmuş.
Hahaha olma ihtimali yükse. Mükemmel tespitBu karga gorosei usoppu görürse kaku sanıp pas geçer mi acaba? Odanın seveceği işler
kaidonun odenle olan dövüşünde şu şekil değişen kadının böyle bir şey yapmasını kendisi istemedi böyle bir şey olucağından kendisininde haberi yoktuKaido hiç adil değil dövüşlerinde. Odenle nasıl dövüştüğü ortada.
Adama 5v1 attılar, ne yapsaydı, 10v1 mi atsaydı adil olmak için?Kaido hiç adil değil dövüşlerinde. Odenle nasıl dövüştüğü ortada.
toplam 16 kişiyle savaştıAdama 5v1 attılar, ne yapsaydı, 10v1 mi atsaydı adil olmak için?