dövüşlerin ciddiyetsizliği + 3 hafta ara falan gerçekten insanları bıktırmaya çalışıyor galiba 3 hafta ara neden var bilgisi olan var mı
Şöyle bir mesaj yayınlamış. Toriyama'nın ölümünden sonra kendi sağlığı hakkında endişelenmeye başlamış, ara vermek istemiş.dövüşlerin ciddiyetsizliği + 3 hafta ara falan gerçekten insanları bıktırmaya çalışıyor galiba 3 hafta ara neden var bilgisi olan var mı
İhtiyarların, Kizaru'nun yada Lucci'nin tırt görünme sebepleri karşıda karikatür bir karakter olması.Sene bilmem kaç Loguetown Smoker'a bağladı Oda; 1111. bölümde, Yonko üstü birinin hasar veremiyoruz muhabbeti yapması saçma yani. İhtiyarların yeteneklerine bakarak Zoan+Logia+Paramecia meyvelerinin bir birleşimi olduğunu söyleyebiliriz; Örümcek olan ihtiyarın Bonney'nin annesinde denediği şey başarıya ulaşmış olabilir.
İhtiyarlar biraz tırt geldi bana, en başından eteğindekileri bu kadar ortaya dökmeleri hoş değil. Güç dengesini bir temele oturtmak imkansız bir hal aldı.
Kizaru bizim tayfanın rüzgarına fazla maruz kaldı, onun yolu da artık belli, yardım eder bizimkilere.
Çok acilen G6 lazım, dövüşler cidden bomboş hissettiriyor, dövüş bile değil aslında. Biz bunu çok gördük; Luffy'nin suratındaki salak gülümseme silinip ciddileştiği zaman One Piece yeniden başlar.
Ramazan diye paneli böyle okudum.
Aklıma bir şey getirdin