@Skywalker ‘ın lafıyla iş yapmam ben zaten, usta.@Montana Baksana mesaja sıra ikimizin arasını bozmaya gelmiş.
@Skywalker ‘ın lafıyla iş yapmam ben zaten, usta.@Montana Baksana mesaja sıra ikimizin arasını bozmaya gelmiş.
"Usta" yı virgülle ayırıp söyleyince sanki @artyomdh 'a tepki koymuş gibi oldun ama hayırlısı@Skywalker ‘ın lafıyla iş yapmam ben zaten, usta.
Biz sevdiklerimize usta deriz."Usta" yı virgülle ayırıp söyleyince sanki @artyomdh 'a tepki koymuş gibi oldun ama hayırlısı
birleşe birleşe kazanır mıyız hocamGerekirse Teach'e de sahip çıkarız. @II. Invictus
Hayırdır siz çocuk esirgeme kurumu falan mısınız ?
Karasakal seride final düşman olmayı hak eden karakterdir. Shanks onun için sadece başka bir büyük basamak taşı.Bu adamda sağlam Karasakal’cı kumaşı var, al ittifaka kaçırma. @MD. Teach
Hancock.En güzel kadın karakter hangisi Hancock mu deniz kızı prenses mi odenin kızı mı? Ödenin kızı için ve deniz kızı için güzelliği hancocktan daha güzel olarak tanıtıldılar ancak hancockta en güzel deniyor halen. Kimdir bu evrenin divası. Liv tyler’ı.
Yanlış anlaşılmasın da ben bile Oden'in kızından daha güzelimdir.En güzel kadın karakter hangisi Hancock mu deniz kızı prenses mi odenin kızı mı? Ödenin kızı için ve deniz kızı için güzelliği hancocktan daha güzel olarak tanıtıldılar ancak hancockta en güzel deniyor halen. Kimdir bu evrenin divası. Liv tyler’ı.