Ppnin incelenmemiş olması normal niye dikkat edesin. Bana demese ben de fark etmezdim. @MD. Teach ya orji Karasakal kullanır ya da kendi yüzünü Karasakala koyar :ddAdamın kendini görmedim ki o mu değil mi fark edeyim
Ppnin incelenmemiş olması normal niye dikkat edesin. Bana demese ben de fark etmezdim. @MD. Teach ya orji Karasakal kullanır ya da kendi yüzünü Karasakala koyar :ddAdamın kendini görmedim ki o mu değil mi fark edeyim
Reis senin durum yine iyiÇok haklısın Teach tuzak kuranlardandır.Gaza gelesim var mış demek ki paslanmamak için arada şart gaza gelmek.
Öyle bir şey demedim, vardır dedim hatta. Sadece kişiliğine yakışmaz dedim. Minnak yalancı seni…@Montana vaktinde Teach de kral haki yoktur diye @MD. Teach ile tartışıyordu. Ne ara Teach lobisinden adam atacak konuma geldi?
Diyen birisi olmuştu da o sen değilmişsin bilgiyi aldım. Sorry Lobiden kovma meselesi için aklımda sen kalmışsın :dd.dÖyle bir şey demedim, vardır dedim hatta. Sadece kişiliğine yakışmaz dedim. Minnak yalancı seni…
Kensi atmış yalanı zaten, sen ne alaka? Ben kral haki çıkar diye tartışıyordum, yoktur diye değil.Diyen birisi olmuştu da o sen değilmişsin bilgiyi aldım. Sorry Aklımda sen kalmışsın. :dd.d
Yok yok lobi mevzusu dönüyor ya ona cevaben yazdın sandım onu haki meselesi imiş düzenledim yorumuKensi atmış yalanı zaten, sen ne alaka? Ben kral haki çıkar diye tartışıyordum, yoktur diye değil.
Neyi ben demisim anlamadim?Kensi atmış yalanı zaten, sen ne alaka? Ben kral haki çıkar diye tartışıyordum, yoktur diye değil.
Kendisi demiyor kenşi (@Kenshiro ) diyorNeyi ben demisim anlamadim?