İlginç bir hayal gücün varmış.Lucci bir tane gecirseydi ayaga zor kalkardi zoro ama.lucci ayakta
İlginç bir hayal gücün varmış.Lucci bir tane gecirseydi ayaga zor kalkardi zoro ama.lucci ayakta
2 yonkoudan daha fazla saldırı gücü varmış luccinin.İlginç bir hayal gücün varmış.
Saldırıyı hepten yemiyor. Ama kötürüm kalıyor. Lucci rokuogan vursa ne olurdu bilinmez.2 yonkoudan daha fazla saldırı gücü varmış luccinin.
öldu. Hayali buydu ve oyle oldu. Luffy kimsenin hayallerini yikmazHavada ölmedi. Çok büyük hasar aldı bilinci kapanınca meyvesi iptal oldu veya meyveyi acaçak gücü kalmadı. Luffy seride kimseyi öldürmez. Oda onaylı. Kaidonun en fazla bilinci kapanır. Magmaya düşmese gene kalkardı.
o saldiri indirekt yiyor, direkt almiyor ki.2 yonkoudan daha fazla saldırı gücü varmış luccinin.
Ben biliyorum hiç bir şey olmazSaldırıyı hepten yemiyor. Ama kötürüm kalıyor. Lucci rokuogan vursa ne olurdu bilinmez.
Kardeş yanlış biliyon.Ben biliyorum hiç bir şey olmaz
Zoro boğaz enfeksiyonu olmadan önceki o gıdıklanmayı yaşardı.Saldırıyı hepten yemiyor. Ama kötürüm kalıyor. Lucci rokuogan vursa ne olurdu bilinmez.