İyi de luffy haki çalıştı.bunlar kılıç tokuşturdu.Devler 100 yıldır antreman yapıyor... Luffy 2 yılda yonkou oldu...
İyi de luffy haki çalıştı.bunlar kılıç tokuşturdu.Devler 100 yıldır antreman yapıyor... Luffy 2 yılda yonkou oldu...
Oğlu devrimci olur diye korkmuşlardır.Gorosei Garp amiralliği reddetmesine rağmen elleyememişti. Garp’a fena artı yazdı @II. Invictus @Silver @Millennium Wizard
tek gerçek RORONOA ZORO
Seride çok fazla yılan var. Biraz da at olsun dedi sanırım
garp'ı Görmesek inandıracaklarOğlu devrimci olur diye korkmuşlardır.
Herif sentor çıktı aga ben bunu ciddiye alamam artık.Yalan yok şu Nusjuro'nun Mihawk'dan güçlü çıkacağını düşünüyordum, Zoro bununla karşılaşırsa durum değişebilir. Mihawk bunlardan güçlüymüş meğer.
Gorosei Luffy’i yenecek, son anda Kuma tayfayi isinlayacak, Luffy’nin Yonko statusu dusecek ve Road Poneglyphlerine el koyacaklar. Thousand Sunny’i de yok ederler muhtemelen.Burdan nasıl çıkacak bizimkiler onu merak ediyorum yüksek ihtimalle tayfayı dağıtıcak Oda luffy arıkovanının yolunu tutar mf v2 gelir ben size diyim
Bu gidişle zoro daha çok hayvan kesecek gibi.önce siyahlar,şimdide hayvanlara sardı reis.Ramazan'ın 2. günü kedi kestirdiler Zoro'ya.