Çok inandık çok bekledik ama asla sahipsiz bırakmadık. @II. Invictus
Sonunda Zoro yüzümüzü ak çıkardı. Fanlarına ders olsun.
Sonunda Zoro yüzümüzü ak çıkardı. Fanlarına ders olsun.
Gorosei emmi geldiği gibi Kizaru’yu savaşa dahil etmeye çalışıyor @Kenshiro @HeadhunterKılıçlı gorosei hep yancı gibi çizilmişti o adamdan lider çıkmazdı.
Senciyiz...
Sarışın daha bebe bundan olmaz.Godhead of Justice
Önce bir görelim bakalım nasıl görünüyorlar, ne yapacaklar vs. Meyvesiz halleri iyi evet.Habiden ha düşman diye ucube topluluğu bir araya gelmiş keske gorosei meyve yemeseymiş.
Sana şundan bir doz lazım yoksa rahata ermeyecen
Zamanında hiç gözükmüyor diye veryansın ediyordum adam kapaktan götürüyor işi ya maymun edecek ya da maymun olacak yamato dişli bir rakip bakalım kim enseleyecek onu.@artyomdh harbiden siz deyince ayıktım, kek adası da böyle kapak hikayesi olara başladı sonra Puding kaçırıldı. Karasakal kapak hikayesinde icraat çekebilir.
Kizaru arcın geri kalanı şöyle takılabilir...
Gorosei WB üstü büyük ihtimalle, Kid birini alırsa benim Kid > WB teorisi tutar @Whitebear DSeri sonu Goroseilerin rakipleri Luffy,Kid,Law,Zoro,Killer olur @Montana
Antik Silah'ın orada olduğunu öğrenecek Caribou sayesinde. Yeni rota Wano şimdi.@artyomdh harbiden siz deyince ayıktım, kek adası da böyle kapak hikayesi olara başladı sonra Puding kaçırıldı. Karasakal kapak hikayesinde icraat çekebilir.