Erkan12 varken başka kim Karasakal lobisi lideri ?Üstat lobinin evraklar anahtarlar masanın üstünde lobi sana emanet ben bırakıyorum artık.
Erkan12 varken başka kim Karasakal lobisi lideri ?Üstat lobinin evraklar anahtarlar masanın üstünde lobi sana emanet ben bırakıyorum artık.
@Montana ile devraldık lobiyi. Eş başkanlık yapıyoruz.Erkan12 varken başka kim Karasakal lobisi lideri ?
Erkan12 milleti soğutmuş, @MD. Teach tam tersine bir strateji izleyip Karasakal gömerek millete acındırdı ve sevdirdi. Üç boyutlu satranç oynadı.Erkan12 varken başka kim Karasakal lobisi lideri ?
6 ay.Millet bir senedir Lucci'yi yenemeyen Zoro'yu yerin dibine sokarken @II. Invictus ile ben sahip çıkıyorduk. Yakında yenecek diyorduk.
Bizim beklediğimiz oldu. Bunlar ne diyor @II. Invictus
Hiç şaşırmadım.Erkan12 milleti soğutmuş
Zoro’nun rakibi Gandi diye şekilli alevli meyve tabağı gibi meyve vermiş. Oda öz çocuğu üzülsün istemedi.@Montana Bu kel ve bıyıklı kadim domuz meyvesini kapmış.Artık bunun en güçlü çıkmaması mümkün değildir.Hayırlı olsun.
Hıhıhıhı çok canını sıkma geçerLucci öncesinde Luffy'den hasar almıştı. Umarım Zoro bunun avantajını yaşamamıştır. @RedTeroR