Eğer spoiler’i erken verirse onu da öbürleri gibi yaka paça tutuklarlar.Şu redon denen avel bölüm sonu spoilerını erkenden yumurtlamasa en azından bölüme merakımız diri kalır.
Son düzenleme:
Eğer spoiler’i erken verirse onu da öbürleri gibi yaka paça tutuklarlar.Şu redon denen avel bölüm sonu spoilerını erkenden yumurtlamasa en azından bölüme merakımız diri kalır.
neyi baz alarak soyluyorsun kizaru ornegini vercem hicbir sey soyleyemeyeceksinOda Lucci’yi güçlü sanıyor ama izleyiciye geçen o değil. Editörün biri fısıldasa Zoro ile dalga geçiliyor diye ertesi bölüm Lucci yenilir.
Zirve 1037.bölümdür bu konuda. Katakuri dövüşü de çok teknikti.Çok bir şey istemedik, en üst düzey haki teknikleriyle harmanlanmış epik dövüşler ve adam gibi düşmanlar görelim dedik anasını satayım. Kursağımızda kaldı, bir daha uyanış öncesi Luffy vs Kaido gibi bir dövüş görememekten korkuyorum
Meyvesini uyandırmış Bb ile Hakide tam uyanmış Luffy efsane olacaktı. Karanlık ve aydınlığın savaşında( Law haki ile şeytan meyve iptalini göstermişti. Meyveleri iptal eden herseyi kendine çeken sonsuz aç karanlıkla, en tehlikeli şeytani güçleri bile iptal edebilen sevdikleri için kullandığında artan tanrının iradesi ... ) irade, arzu savaşı görecektik sağolsun mangala anasını şeyledi serinin.Çok bir şey istemedik, en üst düzey haki teknikleriyle harmanlanmış epik dövüşler ve adam gibi düşmanlar görelim dedik anasını satayım. Kursağımızda kaldı, bir daha uyanış öncesi Luffy vs Kaido gibi bir dövüş görememekten korkuyorum
Kemerlerini bağlamamışsın yakıştıramadım sanaHazır olun süper ötesi kötü bölüm geliyor...
İrade görmek isteyen Zoro'ya bakar sıkıntı yokMeyvesini uyandırmış Bb ile Hakide tam uyanmış Luffy efsane olacaktı. Karanlık ve aydınlığın savaşında( Law haki ile şeytan meyve iptalini göstermişti. Meyveleri iptal eden herseyi kendine çeken sonsuz aç karanlıkla, en tehlikeli şeytani güçleri bile iptal edebilen sevdikleri için kullandığında artan tanrının iradesi ... ) irade, arzu savaşı görecektik sağolsun mangala anasını şeyledi serinin.