Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satürn > kizaru çikti. 800 sene boşuna ayakta kalmadi hükümet, meyve degil ninjustsu yapiyor artik. Saçma güçleri var. Ancak ona ragmen luffy hasar vermenin bir yolunu bulmali, zaten ihtiyar olduklarindan hasar alinca çok farkli olacaktir onlar için.

Gorosei luffy için degil vegapunk'in mesaji için gelmis, o kadar korkutuyor belliki. Oda klasik süre de vermis. Ana önemli konulari açiklayamadan sinyali kesebilir gorosei ancak yeni seylerde ögrenecegiz gibi. Olay her türlü raftele kalacaga benziyor.

Devler yardim için yetmeyebilir ve luffy satürne dahi hasar veremedi ondan güçlü olsada ve 5 tanesi de geldi. Nasıl hasar verecegini çözmeden zor, king'in olayina döndü biraz. Diger taraftan uyanan robot yardima gelecege benziyor ve luffy'lerin paçalarini o kurtarabilir ve hasar da verirse gorosei ye luffy'ye fikir verebilir.

Kizaru için denilecek birsey yok, luffy'nin dengi degil sanjinin rakibi :) gorosei de degil ama meyvede bir trik var hasar veremiyor verebildigi anda olay çözülücektir. Ana rakip Im.
 
Fark etmez sonucta gemide uzanmış nefes nefese yatiyor. Bu kadar etkisiz olmasını beklemiyodum. Umarım sırf isteksizliğindendir yoksa düştüğü bu durum toparlanamaz bu saaten sonra.
Allah aşkına ne isteksizliği yahu!? Herif yıllarca dostluk ettiği adamın içinden geçti, Luffy'ye mi acıyacak? Kizaru geldiğinden beri köpekliğini yapmaktan geri durmadı ki hiç. Sadece savaşın ilk başlarında eline geçen fırsatları değerlendirmedi. Kuma geldikten sonra tamamen ciddileşti.
 
Allah,kitap askina biri anlatsin. Luffynin meyve gucleri canli ve organik insanlara nasil isleyebiliyor? Hadi isliyor Hakileri yok mu?

Varsa dunyanin en iyi hakisi nikada.Amirali bile kagit yapip,kaidoyu lastige ceviriyor.
 
Sanji gördü büyük ihtimalle Vegapunk'ı Nami'ye bırakıp yardıma gelir, Zoro ise belki Lucci'yi Jinbei'ye bırakır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık