Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@RedTeroR geçen gün iki üç kılıç almış Santoryu, Santoryu, Santoryu diye diye antrenman yapıyordu.Kısmet sanaymış usta.

Ben olsam kaçardım @RedTeroR den.Yoksa sıkıntı olacak sana.:oleyo2:
Zoro gömmek isteyen gömsün ondan yana bir sıkıntımız yok lafı Zoro'cular şöyle böyle dedilere getirmesinler yeter çünkü benim Zoro'nun durumu ile ilgili bir sıkıntım yok hatta Lucci ile tüm bunlar olurken uğraşması iyi oldu yoksa Sanji gibi olabilirdi 🤭
 
Seride güncelde rezil olan karakterler sıralı tam liste:

1-Zorro

2-Saturn

3-Sanji

4-Kizaru

Parlayan tam liste:

1-Luffy

2-Lucci

3-Vegapunk
 
Adam adasında yatarken bir anda önüne antik silahlar ile alakalı bilgi gelebiliyor. Luffy bu bilgiler için Kaido ve Big Mom ile savaşıyordu. Gibi gibi
Luffy’nin her macerasında yolu hikaye için kilit önem taşıyan isimlerle kesişiyor, Karasakal ile teraziye koysan ağır çeker yani. Karasakal’da şans faktörü var ama bilinç de var. Adam güçlü tayfa kurmak için Impel Down’a sızıyor mesela. Aynı şekilde Poneglif okutmak için Puding’i kaçırıyor, yolda Robin ile karşılaşmıyor.
 
Goroseinin yenilmesi gibi bir durum söz konusu olamaz diye düşünüyorum. Muhtemelen afilli laflar edilecek Vegapunk beşinide aynı mekanda dünyaya rezil edecek . Nika da buradan kaçacak bir şekilde .
 
Karasakal’ı yanlış değerlendiriyorsunuz, Karasakal meyvelerin önemini her defasında söylüyor. Adama piyango vurmuş o da kullanıyor. Bal olması için Luffy gibi dünyadan bir haber yaşayıp durmadan dört ayak üstüne düşmesi lazım.
Teach durmadan 4 ayak üstüne düşüyor zaten usta... Emeğiyle ne yapmış bu adam ? Fırsatçı bir karakter ama bu fırsatları hiçbir zaman kendisi yaratmadı.
 
@William cutting ’ın daha önce bahsettiği bir konu da var, hikaye için önemli bir şey olacak olsa orada Luffy var ama diğer karakterler uzaklaştırılıyor. Mesela haki eğitimi olacak, şansa bak ki Kid hapishaneden kaçıyor. Antik silah muhabbeti geçecek Kid ve Law yok. Adamlar keriz gibi savaştığıyla kaldı, bir tane poneglife tamam oldular. Antik silahı Law ya da Kid alsın Luffy istemiyorsa? Ama yok Oda’nın planlara uymuyor işte.

Caribou bunu kıran tek karakter oldu onun da kaymağını Karasakal yiyecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık