Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne saçmalıklar dönüyor gene ya. galiba olayın olacağı zaman söylenmişti. bugün içinde mi olacaktı? satürn ve kizaru içerde ateşten etkilenmedikleri için kaldılar. buster call devam ediyor. adaya her yönden ateş var. karasakallar nasıl çıkacak. muhtemelen devonun yeteneği başkalarının da şeklini değiştirecek. diğer kadimler gelirse bu demekki onlar da ya hiç hasar almıyor yada satürn gibi ışık hızında iyileşiyor. sonuç olarak cidden manyak bişey olacak gibi. satürn tek olarak acayip etkisiz kaldı nikaya karşı. ama iki tarafta net üstün değil. diğer kadimler gelince buna ne yapacaklar acaba da satürn bunları çağırıyor? nasıl bunu yapıyor? sadece veganın dedikleri olay olacaksa söylediklerini mutlaka morgans duymalı. onun dışında hükümetin manipüle etmesi yine çok kolay olur. adaya bir sürü dev geldi koramiral geldi ama ada hemen yok olacaksa ve tayfa kaçacaksa hiç eşleşme olmayacak. onu geçtim bu devler burada yitip gidecekler top ateşine. veganın söylediklerini duyma ihtimalimiz %bol sıfırlı bir. o yüzden bölümden tek beklentim yarım bölüm boyunca başka yerlerden insanların tepkilerini görmek yerine şu goroseinin tam takım tasarımını görelim.
 
Şimdi im 5 gorosei ile kıyaslanınca güç seviyesi olarak nerede. 5 gorosei itaat ediyor sonuçta bu adama. En azından 2-3 gorosei gücünde olması lazım bence
 
Goroseilerin esprisi hasar almamak. Bu durum çözüldüğünde güç olarak amiral altı sıralara yerleşecekler. Dragon’un pasifliğinin açıklaması da buna çözüm arayışı gibi bir şey olabilir.
Böyle yenilenme kabiliyeti olan karakterler amiral altı sıraya yerleşmez. Heriflerin karşısında serinin en absürt ve torpilli yeteneği/gücü varken bu adamların saçma sapan bir yenilenme seviyesi var. Ultra manyak bir saldırı gücün yoksa başka bir deyişle senin amiral altı sıraya yerleşirler dediğin amiral altı seviyede hiçbir karakterde böyle bir saldırı gücü olmadığı için Goroseiler hiçbir şekilde o seviyeye gerilemez veya o seviyedeki adamlara yenilmez.

Goroseilerin hepsinde böyle bir yenilenme gücü varsa Nika'dan 3 tane de olsa bile bunlar inmez. Bir şekilde özel bu adamlar bunun nedenini çözmek ve sonunu getirecek kabiliyette olmak lazım.
 
Şimdi im 5 gorosei ile kıyaslanınca güç seviyesi olarak nerede. 5 gorosei itaat ediyor sonuçta bu adama. En azından 2-3 gorosei gücünde olması lazım bence
Im tek darbede sabo'ya çok ciddi hasar verdi ki sabo Fuji ile rahat vs atan biri. Gorosei'yi bilmem ama en az luffy seviyesinde veya şuanki halinden güçlü olabilir. Moria gibi gölge vb. birsey kullaniyora benziyor. Ancak görecegimiz en uçuk seylerin onda olmasi beklenir, luffy'nin ana rakibi sonuçta.
 
Hala bölüm yok kesecem kendini 🤣
O değilde benim anlamadığım bu satürn diğer goroseileri çağırdı kelimesinde bunlar buraya kaç saniye de gelcek , nasıl gelecek büyü yoluyla hemen mi yoksa ışınlanma mi.
 
koca ana, luffy'nin insanlardan pankek yapabildiğini bilseydi eğer luffy'nin düşmanı değil de müttefiki olurdu. yanlış zamanda ve yanlış şartlarda karşılaştılar :(
 
Son düzenleme:
Luffy'nin Nika modu dahil Goroseilere zarar veremeyecekse, Goroseileri tek alt edebilecek kişi olarak geriye Teach kalıyor. Meyvesi ile çok rahat yenilenme güçlerini iptal edebilir(tabi diğer Goroseilerde de bu özelliğin olduğunu varsayarsak) her birinin tek tek kellesini alabilir. Devon'un Satürn'ü klonlaması buna çok rahat önayak olur zaten.
 
Luffy reyiz çok fena kısıtlanmış. Geleceği görme gücü kral hakisi ve temassız hakileri elinden alınmış.

Şimdi vurduğu karakter yerde bir şey olmamış gibi uzanıyor sadece.
boru gibi haki var luffyde. 3 hakiyide kullaniyor nika modunda simsek gorunmuyor diye sanma.

Eger hakin ustunse karsi tarafa meyve guclerin onu etkileyebilir.
Law neden denize isinlayamiyor kaidoyu veya bigmomu? Hakileri fazla.

Peki doc Q neden lawa hukmedemiyor meyvesiyle tam?
Cunku hakisi fazla.

Luffy peynir ekmek gibi herkesi manipule ediyor , lastik yapiyor ee o zaman dof herkesi sicim yapsin? Yapamaz hem organikler hemde organik olsalarda hakileri fazla.

Sinifta kaldin alpamis. Dikkat etmelisin bunlara.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık