@Whitebear D kardeşim hoşgeldin bu kadar üzücü bir bölümde gelmiş olman içimi burktu
Neden 80 yaşındaki ihtiyar bir adamı görmek sizi rahatsız ediyor anlamış değilimHadi inşallah ustam eline sağlık.
Gelecek nesile yol açmak için eski karakterlerin icabına baktı Oda. İhtiyar, Luffy’nin dedesi diye yeterince torpil aldı. Artık o da ayrılsın seriden.Neden 80 yaşındaki ihtiyar bir adamı görmek sizi rahatsız ediyor anlamış değilim
Hoş bulduk içim kan ağlıyor ama gücümü toparlayıp toparlayıp yazmaya çalışıyorum.@Whitebear D kardeşim hoşgeldin bu kadar üzücü bir bölümde gelmiş olman içimi burktu
Hocam bende bu hesaplamaya kafa yormakla meşguldum 3 Kizaru 1 yonkou anca eder diye düşünüyorum.2 amiral= 1 yonkou
1.5 gorosei= 1 yonkou
1.5 yonkou= 1 kk
İstisnalar ve ufak tefek oransal sapmalar (-+0.5) olsa da şimdilik böyle bir oran var gibi duruyor
Bende ölümüyle bağlar demiştim zaten arıkovanını, son savaşa kadar Garp izleriz demedim zatenGelecek nesile yol açmak için eski karakterlerin icabına baktı Oda. İhtiyar, Luffy’nin dedesi diye yeterince torpil aldı. Artık o da ayrılsın seriden.
Hoş bulduk içim kan ağlıyor ama gücümü toparlayıp toparlayıp yazmaya çalışıyorum.
İnşallah dostum ben de bir an önce ölüm haberini almak istiyorum.Bende ölümüyle bağlar demiştim zaten arıkovanını, son savaşa kadar Garp izleriz demedim zaten
Sende ağır Garp(denizcide olabilir) nefreti sezdim sebebi nedirİnşallah dostum ben de bir an önce ölmesini istiyorum.
Sohbet muhabbet ustam ya çok takılma bu tarz şeylere, amiralleri seviyorum onlar olmasa bu hafta gülüp eğlenemezdik meselaSende ağır Garp(denizcide olabilir) nefreti sezdim sebebi nedir