Amiralci olsam hayatta istemezdim nika ile karşılaşmasınıSabo Akainu’nun rakibi değil. Mera Mera meyvesi yedi diye Akainu ile kapışacak sandınız ama Luffy’nin dövüşmesi için 10 kat daha fazla mantıklı sebepler var.
Amiralci olsam hayatta istemezdim nika ile karşılaşmasınıSabo Akainu’nun rakibi değil. Mera Mera meyvesi yedi diye Akainu ile kapışacak sandınız ama Luffy’nin dövüşmesi için 10 kat daha fazla mantıklı sebepler var.
O ışın gözlükten geri sekip Kizaru'yu yaralasaydı komik olurdu.Luffy hep önde...
niye luccinin başı kel miydi ? Yok öyle yağma. Pide tadinda Kizaru var artik :ddforumda gördüğüm en radikal koyu amiral haterları bile eminim böyle bir dövüşten mutsuzdur. böyle yenileceğini bilseydik, yenilmesini istemezdiz dediğinizi duyar gibiyim. adam karışık pide hamuru gibi amiral ve gorosei'yi parmağında döndürüyor. gerçekten bunu baz alıp amiral yenildi falan diyor musunuz ya ?
Gözlük kırılmıyor saçma değil mi?O ışın gözlükten geri sekip Kizaru'yu yaralasaydı komik olurdu.
Bilmiyorum ki . Bence ya gözlük kırılmalı ya da ışın geri yansımalıGözlük kırılmıyor saçma değil mi?
Yaralamazdı belki ama içinden geçmesi komik olurduO ışın gözlükten geri sekip Kizaru'yu yaralasaydı komik olurdu.