Wano dediğinde son savaşı baz almıştım zaten. Gece boyu sürmüştü o savaş. Burada tayfa olarak adada gün geçiriyor sadece. Savaş yaşanan kısmı hızlı geçiyor.Şöyle bir şeye denk geldim. Ayak bastıklarında geçen zaman - Başlayan dövüş - Dövüş sonrası dinlenme. Toplam hepsi için Wano'ya 3 hafta denmiş. Niye 1 gün diye kalmışsa aklımda
York burada saatler öncesinden bahsetmiş. Dolayısıyla Egghead toplamı 1-2 gün olabilir. Belki fazlası.
Zoro'nun dövüş süresi sürekledi bizi buraya. O dövüş başladıktan sonra da bir çok olay gerçekleşti. 20 dk geçmiş olamaz.
Haki ile gerçek vücuduna dokunabiliyorlar ama uyanış nedeniyle her türlü atak pasifize oluyor. Kaido başına başına haki ile vurdu defalarca, sonuç? Dalga geçer gibi davrandı, kafası sopanın şeklini aldı, güldü de güldü, şekilden şekle girdi, gerçekten etkilendiği bir durum olmadı. Çünkü g5 her şeyi lastik yapıyor. G5 ile tam anlamıyla hasar almayan bir şey dönüştü Lufi. Kan geldiği oldu, acıdı dediği oldu ama yamulduğu bir sahne yok. Tek aldığı hasar Kaidou'nun alev ejderi formuydu, eli yandı. Yani yanabiliyor demek ki. Başka da gerçek hasar almadı, anca enerjisi bitti. Şu haliyle kafasını kesseler ölmez ki kesemezler çünkü o lastik.Haki nasıl işlemiyor? Ben hatırlayamadım nerede geçti.
Tam tersi Luffy nin antisi kesik alması.Ateş saldırısı zaten herkesin antisi.Haki ile gerçek vücuduna dokunabiliyorlar ama uyanış nedeniyle her türlü atak pasifize oluyor. Kaido başına başına haki ile vurdu defalarca, sonuç? Dalga geçer gibi davrandı, kafası sopanın şeklini aldı, güldü de güldü, şekilden şekle girdi, gerçekten etkilendiği bir durum olmadı. Çünkü g5 her şeyi lastik yapıyor. G5 ile tam anlamıyla hasar almayan bir şey dönüştü Lufi. Kan geldiği oldu, acıdı dediği oldu ama yamulduğu bir sahne yok. Tek aldığı hasar Kaidou'nun alev ejderi formuydu, eli yandı. Yani yanabiliyor demek ki. Başka da gerçek hasar almadı, anca enerjisi bitti. Şu haliyle kafasını kesseler ölmez ki kesemezler çünkü o lastik.
Lufi kesilmek istemedikten sonra Lufi'yi kesebilecek ya da delebilecek bir kılıç/karakter yok, lastik yapar geçer.Tam tersi Luffy nin antisi kesik alması.Ateş saldırısı zaten herkesin antisi.
o sirada youtuber capori:Oda sağolsun zamansal algısını bitirdi herkesin.Ayda bir bölümler geldiği için çok yakın sayılar bile seneler olmuş çıkalı.
Meyvesinin görünüşüne bakarsak baştan beri uyanışı açık, en son Kizaru uçup giderken bu uçup geri döndü ve kuçiyose no jutsu yaparak arkadaşlarını çağırdı.Kizaru yatışlar da. Satürn ne yaptı lan en son ? Uyanış mı açtı? Noldu xd
Kuchiyose değil Yugioh’ta vardı rituel çağrı gibi çağırdı kısacası kara büyü tarzı birşey.Meyvesinin görünüşüne bakarsak baştan beri uyanışı açık, en son Kizaru uçup giderken bu uçup geri döndü ve kuçiyose no jutsu yaparak arkadaşlarını çağırdı.