Oda Vega’yı öldürmez ama öldürse bile gene bir palavra ile diriltir vegayı.
New chapterŞu redon ve arapların yaptığını bizde yapak; her hafta kemer, ateş, wow bir sürü giff atarız lan vallaha bak. Sırf kendi kitlemize oynasak bile inanılmaz etkileşim alırız. Para falan kazanırız kendi aramızda, ciddiyim ha şaka falan yapmıyorum.
Vegapunk'ın inandırıcılığı daha fazla olurdu. Biri hükümetle çalıştığı sırada aziz gibi görülürken bunu öğrendiği için hain ilan edilip öldürülmüş olacak diğerleri ise düşman olduklarıdan propaganda için iddia ediyor gibi olacak. Ben başka şeyler açıklamasını bekliyorum.Şöyle bir düşündüm de Imu’nun, Vegapunk tarafından açıklanmasına gerek var mı? Sonuçta devrimcilerde Imu’nun varlığını biliyor.
Bu bilgiyi devrimciler de yayabilir.Vegapunk Imu’yu açıklarsa çok da gerekli bir bilgi yaymış olmaz.
Lord Jacob Rothschild'in öldüğü hafta imu nun ifşa olacak olmasıYılların İlluminati geyiğini, One Piece'in başına sardı adam, perde arkasından dünyayı biri yönetiyor, işlere bak.
İm'i de yöneten biri çıkmasa bari, iyice makara olur.
Sinek pis değil, mide bulandırır diye çok güzel bir laf var.İnandırıcılık bence çok önemli bir mesele değil.O şekilde düşünürsek hükümet Vegapunk’u da yalanlayabilir.Vegapunk'ın inandırıcılığı daha fazla olurdu. Biri hükümle çalışırken ce aziz gibi görülürken bunu öğrendiği için hain ilan edilip öldürülmüş olacak diğerleri ise düşman olduklarıdan propaganda için iddia ediyor gibi olacak. Ben başka şeyler açıklamasını bekliyorum.
Vegapunk'ın insanların gözünde konumu farklı. Böyle bir dehanın saçma şekilde ihanetine inanmazlar. Üstü örtülemeyecek büyüklükte bir vaka bu.Sinek pis değil, mide bulandırır diye çok güzel bir laf var.İnandırıcılık bence çok önemli bir mesele değil.O şekilde düşünürsek hükümet Vegapunk’u da yalanlayabilir.
Vegapunk, Imu’yu açıklarsa bence devrimcilerin planını bozmuş olacak.Dragon bu zamana kadar Imu’nun varlığını kamuoyuyla paylaşmak isteseydi çoktan paylaşırdı.