sabo gelse denizciler tamamen biter, kazanma şansları yok zaten. Seraphimler yardım etmezse onlarda baloncukta olduğu için yenilgi kaçınılmaz olur.Sabo mu geldi acaba yer yerinden oynamış.
sabo gelse denizciler tamamen biter, kazanma şansları yok zaten. Seraphimler yardım etmezse onlarda baloncukta olduğu için yenilgi kaçınılmaz olur.Sabo mu geldi acaba yer yerinden oynamış.
Denizciler neden isyan etsin? Adamlar kutsal ejderlerden birinin bile ağzının içine bakıyorlar. Biri yumruk yediği zaman Amiral gidiyor bölgeye. Kutsalların üstünde gorosei var ve Borsalino'nun tavrından nasıl eli kolu bağlı belli. İm dediğimiz kişi bunların da üstünde neden denizciler isyan etsin? Yakın zamanda Sakazuki kutsal topraklarda o kadar laf yedi ejderlerden hangisine ağzını açabildi?Ben ilk kırılmanın denizciler üzerinde yaşanacağını düşünüyorum. Denizciler üzerinden yaşanan bir kırılma halk üzerinde bir etkisi olmasa da güç dengesini inanılmaz değiştirir bu da devrim ordusunun işine gelir ve daha radikal hamleler yapabilir. Ayrıca Egghead'de bir de Gorosei'nin ölmesi dünya üzerindeki korku duvarını da kırar. Bir de atlanan bir şey var Mary Geosie'de yiyecek kıtlığı var ve bu olaylar büyürse orada da isyan çıkar. Yani Vegapunk'ın açıklamaları etki etse etse denizciler üzerinde etki eder. Çünkü korsanların zaten hükümetle derdi yok, halkın da zaten isyan edecek gücü yok. Bu yüzden hükümetin zayıflaması için en büyük kırılma kesinlikle Denizcilerde olacak ve güç dengesi değişecek. Hatta ilk etkiyi Kizaru'da bile görebiliriz.
Şunu da ekleyeyim; Vegapunk'ın sözleri halkı doğrudan isyana sevk etmese de zaman zaman sivil itaatsizlik ve daha önemlisi devrim ordusuna sempati kazandırabilir.
Gorosei toplanirsa ve üstüne Lütfü ve tayfası kan vermeden kaçarsa iyi sovmelik malzeme çıkar. Bu gorosei hasar muhabbetini de bir şarta bağlar o da 5-10 bölüm sürer. Kan şart artık şu seriye.
Oha bölüme bak