Renklendirme çok güzel olmuş ama ham halindeki Satürn gözü etkisini alamadım. O eksik kalmış.Yalnız en ikonik one piece panellerinden biri oldu şurası farkettiniz mi? Luffy burda güç seviyesini ve yankou olduğunu buram buram hissettirdi
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama bu renklendirenle alakalı sanırım. Başka bir renkli panel gördüm orda çok daha iyidi mesela.Renklendirme çok güzel olmuş ama ham halindeki Satürn gözü etkisini alamadım. O eksik kalmış.
Yalnız en ikonik one piece panellerinden biri oldu şurası farkettiniz mi? Luffy burda güç seviyesini ve yankou olduğunu buram buram hissettirdi
Bu luffy torikodaki maymun krala benzedi.Yalnız en ikonik one piece panellerinden biri oldu şurası farkettiniz mi? Luffy burda güç seviyesini ve yankou olduğunu buram buram hissettirdi
Toon force ve Nika olmasa Gear 5 shonen animelerdeki en iyi dönüşüm olurdu. Psikopat gibi kahkaha atarken tanrısal beyaz bir formla rakiplerini ezen mükemmel bir form.Yalnız en ikonik one piece panellerinden biri oldu şurası farkettiniz mi? Luffy burda güç seviyesini ve yankou olduğunu buram buram hissettirdi
Toei ne kadar aşşağılık bir firma la öyle... Sanji, Lunarian Jinbei'den dayak yiyor animede.
Renklendirilince farkettim nika ile Satürn'ün canavar hali aşırı benziyorYalnız en ikonik one piece panellerinden biri oldu şurası farkettiniz mi? Luffy burda güç seviyesini ve yankou olduğunu buram buram hissettirdi