Sen Law ve Kid'e mi dedin bunu şimdi hıımmkatakuriyi yenemeyeceği düşünülen 2 boş karaktere yenildi,
Cansız bir nesnenin birine antrenörlük yapar diyebilmek ve sonrasında meyve eleştirmek aynen aynen kesin öyledir devam etEnma nın olayı antrenörlük yapmak, zoronun kral haki açmasını kolaylaştırdı, zoro biraz daha kullansın iyice alışsın sonra çöpe atsada bir şey değişmez ,mihawk ın kılıcı dünyanın en iyi kılıcı deniyor eee mihawkın gücünün çoğu kılıcından geliyor mu diyeceksiniz, taş çatlasa %1- %2 etkisi oluyordur kılıçların kılıç kullanıcılarına, mugivara nın şuan %99 unu nika meyvesi oluşturuyor
ince espri, başarılıVegapunk’ın yapacağı açıklamayı en duyması gereken Hasır Şapka uyuyor şuan.
Ace nin meyve katanınkinden güçlü onun dışında haki ve gözlemde durum tartışılır.İki yıl önceki Dorry, Brogy bugün koramiral tekliyorsa Ace, Katakuri ve bütün kardeşlerini tek başına low diff alırdı bugün.
Bana göre law ve kidd katakuri seviyesi değil. Bi tarafta hiö gçrmediğimiz kidd demirden boncuk atarak bm ye hasar verdi diğer tarafta law 1 ay önce kaidonun 4, adamı olan birine yenilmiş ve 1 ayda uyanış açmış adamdı ki uyanışı bile beni tatmin etmedi malum ölümsüzlük meyvesinin uyanışı gelişmiş room yerine çok daha üstün bir şey olabilirdi, bu arafa kidd ve lawı severim ama bm yi yeniş senaryoları alt yapısı olamayan bomboş işlenişlerdiSen Law ve Kid'e mi dedin bunu şimdi hıımm
Aynen seride ilk işlenişte de şuanda hakide özel olarak belirtilmiş güçlerden biri kata. O yüzden sağ kollarfa marcoda kingde işlenmemiş özellik katada işlendi. Kata 2 sinden de önde bence. Ki red filminde de onun işlenmesi marco yada kingin işlenmemesi buna işaret bence.ince espri, başarılı
Ace nin meyve katanınkinden güçlü onun dışında haki ve gözlemde durum tartışılır.
Bana göre diye belirtebilirsin öyleyse. Yazdığında geneli kapsamışsın. Dövüşü beğenmemişte olabilirsin, haklısın katılırım daha güzel işlenebilirdi ama bu karakterleri boş yapmaz. Kid ile nasıl bağlantı kurulur bilmem de Law yine dolaylı yoldan Zepo'nun intikamını almış oldu.Bana göre law ve kidd katakuri seviyesi değil. Bi tarafta hiö gçrmediğimiz kidd demirden boncuk atarak bm ye hasar verdi diğer tarafta law 1 ay önce kaidonun 4, adamı olan birine yenilmiş ve 1 ayda uyanış açmış adamdı ki uyanışı bile beni tatmin etmedi malum ölümsüzlük meyvesinin uyanışı gelişmiş room yerine çok daha üstün bir şey olabilirdi, bu arafa kidd ve lawı severim ama bm yi yeniş senaryoları alt yapısı olamayan bomboş işlenişlerdi
Teach, Nika'ya kadar ölümsüz.Ace'yi yenen Teach vs kata ne olurdu?