Kesinlikkle, sonraki sayko psikopat bakış o anı tamamlamış. Her halinden ölüm akıyor.Çok sert karizma bakmış. Feci etkilendim bende. Luffy ortaya çıktı dedim o an.
Kesinlikkle, sonraki sayko psikopat bakış o anı tamamlamış. Her halinden ölüm akıyor.Çok sert karizma bakmış. Feci etkilendim bende. Luffy ortaya çıktı dedim o an.
Garp’ın kral haki gücü vardı ne oldu? Aokiji o kadar darbeyi aldı bana mısın demedi.Big Mom'ın kral haki gücü kısılmazsa zor be hocam.
Baya korkutucu cidden. Çok sert. Luffy'i gebeş üzerinden gömenler utanmıştır umarım.Kesinlikkle, sonraki sayko psikopat bakış o anı tamamlamış. Her halinden ölüm akıyor.
Garp ona kral hakiye çakmadıki?Garp’ın kral haki gücü vardı ne oldu? Aokiji o kadar darbeyi aldı bana mısın demedi.
Gebeş ilk sırada değil. Maalesef doğru gelmedi bu sıra.Mutlak adalet > Gebeş kaplumbağası > Sarhoş Ejder > Amiral Teach > Emekli Döven > Gözlükleri Koyu Adam > Kör İhtiyar > Kara kılıç ustası > Kızıl Ejder > Yumruk Torbası > Palyaço
ChatGBT ve Gemini'den yaptırdığım analizler sonucunda yapay zeka "amiral-yonkou güç sıralaması" hakkında böyle bir sonuç verdi doğru mudur @sensey @artyomdh
O nereden çıktı, Garp ile Aokiji çarpışmasında haki patlaması oluyor ve kara yıldırımlar saçılıyor. Aokiji’yi katmıyorum bilmediğimiz için, yıldırımların kaynağı Garp. İlk yerin dibine yolladığı saldırıda da kral haki vardı.Garp ona kral hakiye çakmadıki?
Garp hep kral hakiyle vurdu Kuzan’a.Garp ona kral hakiye çakmadıki?
Ben karşılıklı yumruklaştıkları sahnede kral haki hatırlayamdım ondan dedim. O adaya girdiği çapta saldırı yapmadı sonuçta. Ben Aokiji'yi çok güçlü görüyorum da senin gibi kesin Bm yener demem.. Teach tam pişmemiş duruyor onu yener. Şuanki Rayleigh'i yener. Bir de Şuanki aktif üç amirali yener. Mihawkı da yenebilir. Bm'yi yenebilir de ben Bmyi yemeye daha yakın görüyorumO nereden çıktı, Garp ile Aokiji çarpışmasında haki patlaması oluyor ve kara yıldırımlar saçılıyor. Aokiji’yi katmıyorum bilmediğimiz için, yıldırımların kaynağı Garp. İlk yerin dibine yolladığı saldırıda da kral haki vardı.
Aynen gidip Enma alsana 3-5 tane o zaman.Kılıç mı ? water town a giden herkes bir sürü kılıç alabilir kolayca , peki model sun god meyvesini nasıl bulucaz ?