Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler geldi worstgende. Bölümde zoro yok. Luffy dev moda geçmiş.
Dev mod ne ya 100 metre mi olmuş yine, nikayı 100 metrede durduran ne peki ? 1000 metre niye olmuyor onu tutan ne ? Al işte nikanın olayı hayal gücü dedin gel şimdi uğraş dur ,bu oda kadar bilimden fizikten uzak insan görmedim ulan bir şeyler oluyor mantığını anlat en azından, en kötü uydur birşeyler yok abi adam gerçekten lisede falan bi fizik kitabını dahi açmamış serisindeki ultra zeki adam bile meyve kullanıcıları doğa ana kızdığı için denizde boğulur diyor ,biraz evrim ağacı izlese sorun çözülcek

Kizaru dümenden dövüşüyor. Nika ve Sanji’ye saldırmamak için tüm tuşlara basıyor. Fuji de gelse o da dümenden dövüşecekti. Akainu veya Aramaki gelse tayfanın mezarı olacaktı Egghead. @sensey @Montana @artyomdh
Aramaki dümenden shankstan kaçtı. Sengoku da dümenden shanks’a karşı geri vites yaptı. Akainu ise Wb’den dayak falan yemedi, dümenden felç geçirmiş gibi taklit yapıp kendini yerin dibine gönderdi :hhh:

Kaido'nun kan verdiği saldırıları Kizaru çiziksiz atlattı. Adam gerçekten de savunma açısından beklenmedik derecede iyi çıktı. Saldırı olarak MF'den farklı olarak klon saldırısı var galiba tek. Bunun da sebebi Kizaru'nun hedefi Luffy, Zoro, Sanji'yi indirmek değil. Sakazuki gelse cidden tek başına yetermiş tüm adaya.
Aga Sakazuki’nin de patates olmasıyla beraber son toprağı da atacaz herhalde sana. Saka’dan sonra Coby amiral olacak gerçek amiralliği gösterecek, herkesi yenecek demeye başlayacaksın diye korkuyorum :hmm:

1000 bölüm beklediğimiz tüm harika karakterlerin Nika gibi bir sümüklü tarafından harcanmasına dayanamıyorum artık...Tebrik ediyorum Oda'yı bir seri ancak bu kadar rezil ve kepaze duruma sokulabilirdi gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık