Sakazuki olsa kelleyi almadan dönmezdi.kizaru da iyi bir performans gösterdi ama gözler aka'yı arıyor yinede.
Vegapunk gidici, mezar yaparlarsa dili dışarıda kalır. O dilin sığabileceği bir yer yok, Pokemon'daki Lickitung gibi herif.Ayakta da ölüyor mu Vegapunk?
Nika konsept olarak serinin içine sıçan bir olay, gücünden ötürü değil. Eskiden SHler One Piece evreni içinde yaşıyordu, artık One Piece evreni Nika için yaşıyor.Abartıldığı kadar bir şey göstermedi zaten. Nika yenilmez olayı belli kitlenin Luffy aşağılama yöntemi oldu. Bayık. Kaido şu adaya gelse net 1v2 kazanır.
Şahsen bir tane bile vurabilse övecektim Sanji'yi kısmet değilmiş haftaya artıkDeğişik bir kafa cidden. Tabi 1 gün önce Sanji'nin Kizaru karşısında ufak da olsa bir performans sergilemesini beklerken sonları yine hüsran olunca böyle beyin yakan yorumlar normal Red'im.
Haklisin da bu muhabbet sıktı cidden.Luffy 2 vs 1 atıyorsun iyi hoş da herşeyi tek başına yapacaksan tayfa niye kurdun poneler icin robini yön icinde namiyi al olsun bitsin zaten kendiliğinden iyileşiyorsun diğerlerine ne gerek var?
hocam kaidoya karşı law kidi koysan ben diyim kidi teklerdi lawda oyalanırdı az kaıdoyla dövüşmek için sadece meyve yetenekleri yetmez gibime geliyoLuffy gibi yenerler diyorum yani dövüşte 3 kere geri gelecekler 5 kere yemek yiyecekler vesaire.
O dövüşte o adamlar bir kere yatmadı.
Ama sen ne anlarsın.
Sana yav he he deyip geçmem lazım aslında ama fazla seviyorum seni xD
Japon çaycı amcam semaveri yumrukluyorBiz Jinbe + Zoro vs Lucci beklerken Luffy vs.Kizaru + Saturn çıktı ya la