en basit olsa g5 li isimli saldirilari ilk gormezdik.Lucci'ye olabilecek en basit G5 teknikleri kullandı.
Ayrica gormek icin gozluk yaratiyor daha gerek var mi luccinin hizini daha iyi yakalamak icin?
en basit olsa g5 li isimli saldirilari ilk gormezdik.Lucci'ye olabilecek en basit G5 teknikleri kullandı.
Dayı sen ne anlatıyorsun Allah binbir türlü belanı vermesin seninAdam spoiler paylaşacağına Araplara laf çakıyor.
Konudan bağımsız Nika'nın şu saçma şekillerini gördüm yine bir tiksinti geldi.Luffy'nin Lucci'nin hızıyla alakalı zorda kalmışlığı yok.Herif gayri ciddi bir şekilde her atağından sıyrıldı Lucci'nin. Lucci dövüşte temiz darbe vuramadı Luffy'ye.
At hırsızı Boundman'ı arar olduk yeminleKonudan bağımsız Nika'nın şu saçma şekillerini gördüm yine bir tiksinti geldi.
15 yıllık seri nasıl bir anda çöp edilir.. Özeti buKonudan bağımsız Nika'nın şu saçma şekillerini gördüm yine bir tiksinti geldi.
Kesin bilgi ise yayalım. Beyler kendi kendinize masallar turetiyonuz.en basit olsa g5 li isimli saldirilari ilk gormezdik.
Ayrica gormek icin gozluk yaratiyor daha gerek var mi luccinin hizini daha iyi yakalamak icin?
Nimetmiş ya g4'ün o formları. Dressrosa'da ilk gözüktüğünde ona da sallamıştık ama daha berbat halinin geleceğini düşünmedik hiç.At hırsızı Boundman'ı arar olduk yeminle