Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani Zoro ultra güçlendi beyler. Bir sonraki rakibi için zemin hazırlıyor Oda. Ki o kişi de amiralden aşağı bir rakip olmaz artık. Olaya dümdüz bakmamak lazım :rolleyes:
aslında bu bu arcta bu kediyi değil başka yeni birini ama güçlü olarak zoroyu zorlaması lazımdı. yeni dünyada zoro herkesi tekleyerek geçiyormuş gibi oldu. adam doğru düzgün hasar falan almadı hiç. ama işte geçiş arcı diye yeni karakter yaratıp, tanıtıp, bide güçlü olduğuna inandırmak yerine luffynin hayatındaki bir eşik olan lucciyi getirdi. şimdi de adam bilindik olduğu için laflar bitmiyor. yense yener ama yeni birşey değil. yenilse "nasıl ya" " bu ne saçmalık böyle" kıvamında yorumlar olur.

aslında bu bu arcta bu kediyi değil başka yeni birini ama güçlü olarak zoroyu zorlaması lazımdı. yeni dünyada zoro herkesi tekleyerek geçiyormuş gibi oldu. adam doğru düzgün hasar falan almadı hiç. ama işte geçiş arcı diye yeni karakter yaratıp, tanıtıp, bide güçlü olduğuna inandırmak yerine luffynin hayatındaki bir eşik olan lucciyi getirdi. şimdi de adam bilindik olduğu için laflar bitmiyor. yense yener ama yeni birşey değil. yenilse "nasıl ya" " bu ne saçmalık böyle" kıvamında yorumlar olur.
Lucci'den bağımsız olarak Oda'nın özellikle Zoro'ya rakip üretmek noktasında iyi olduğunu düşünmüyorum ben de. Sürekli Ryuma tarzı samuraylar beklemiyoruz ama eli adam akıllı kılıç tutan rakipler çizmek çok da zor olmasa gerek. Genel olarak Oda'nın mantığı Zoro'nun karşısına kılıç ustası çıkarmaktan ziyade kesilmesi, hasar verilmesi zor rakipler çıkarıp Zoro'ya level atlatmak şeklinde.

Lucci'den bağımsız olarak Oda'nın özellikle Zoro'ya rakip üretmek noktasında iyi olduğunu düşünmüyorum ben de. Sürekli Ryuma tarzı samuraylar beklemiyoruz ama eli adam akıllı kılıç tutan rakipler çizmek çok da zor olmasa gerek. Genel olarak Oda'nın mantığı Zoro'nun karşısına kılıç ustası çıkarmaktan ziyade kesilmesi, hasar verilmesi zor rakipler çıkarıp Zoro'ya level atlatmak şeklinde.
adam gerçekten oğlu gibi koruyor zoroyu. ya tamam her tayfada kılıççı olmayabilir. olsun çeşitli düşmanlara karşı da savaşılır ama adamdan doğru düzgün kan akmadı. hodi tek, monet tek, picayı bulmakta zorlanıyordu sonrasında tek. bunlarla gerçekten oyun oynayan hayvan gibi oynayıp sonra attı. bir iki damla wano da hawking ve killer almış ama sonra gene show. çok göze batıyor çok. bu saatten sonra zaten sona geldik istesede yenilemez zoro.

sol koldan sonra kizaruyu bukadar hızlı alırsa aka ile olası vs si çok kolay oluy. aşkın ateşi yakarmış ateşi :ı
Aslında şu anda Sanji'den beklentim yoktur. Bir Marco, Vista ve Jozu seviye performans sergilesin yeterli. Zaten son savaşta içinden geçecek. Bu arc alt yapısını yapsın. Sanji'nin yeteneğine şahit olsun. Sağlam bir kaç darbe yesin bir de Sanji'ye tam manasıyla diş geçiremesin yeter benim için.

Zoro fanları erken konuşuyor ama denk bir sanji vs. kizaru çizerse oda olaya gel :) luffy satürnle devam edicektir. Böylece meyvenin daha fazla özelliklerini göreceğiz. Devler adaya geldiğinden çok uzayacağını sanmıyorum. satürn gelene kadar luffy kizaruyla ilgilenebilir belki ama gerek yok sanji ile devam etsin. Kizaru dengi değil luffy'nin, tek vuruşta yerinden kalkamadıysa daha sağlam 3-5 vuruşu tahmin etmek zor değil.

Bu arada uyanan robot, seraphimler, kaku ve stussy bir süredir bölümlerde yoklar. Jinbe bir ihtimal kaku ile karşılaşabilir. vs olursa uygun bir rakip. uyanan robot luffy'ye tepki veriyor. Her ihtimale satürn zor durumda seraphimleri kullanırsa, oda uyanan robotu seraphimlere saldırı için luffy'den taraf kullanabilir. Stussy kaçış planına dahil olabilir belki kaku ile o vs. atmazsa rakip yok adada, denizci filosuna px'ler ve devler el attığından.

Son düzenleme:
Odanın keyfine göre saçmaladığı bir şey için kasmayın bu kadar yahu. Bugün Lucci ile zorlanır, 200-300 bölüm sonra kutsal alır olur biter. Soda bu, kendi bile umursamiyor artık hikayeyi, ya hikaye bitecek ya odanın sağlık. Kumar oynuyor resmen lale.

Satürn sürekli bacak gösteriyor amacı ne anlamadım.
Daha önce bir yorumumda söylemiştim
Satürn "dış dünyaya inmeyeli çok oldu" gibi bir laf etmişti
Bende "5 gorosei o zaman erkek erkeğe mi takılıyorlardı sakıncalı bir durum" gibi bir yorumda bulunmuştum"
Senin bu yorumundan, benim çıkarımımın doğruluğu anlaşılıyor:D
Gorosei o kadar erkeği bir arada görünce duyguları depreşti anlaşılan :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık